A pólómon viselhetem az alábbi feliratot? :nem vagyok rasszista de az ember színe fehér.
"Nofene, hol itt a liberális tolerancia?
:P"
Hát, az biztos hogy nem a pólóján. :)
@ 20.:
Ha elolvastad volna a linkelt cikkeket, akkor tudnád, hogy
1. NEM az én elméletem.
2. Azt is tudnád, hogy MIT ÁLLÍT pontosan a kutatás, és MIT NEM. Mert korántsem azt, amit te most megpróbáltál megcáfolni.
Úgyhogy ha bármiről is vitatkozni akarsz, akkor MINDIG tájékozódj, hogy MIT ÁLLÍT a másik fél, és arra reagálj, ne szalmabábérvelést folytass.
(Ha meg esetleg mégis elolvastad a cikkeket, csak nem sikerült rendesen értelmezni, akkor hajrá, olvasgasd még párszor. És ne magyarázz bele olyasmit, ami nincs benne.)
A feketék genetikailag butábbnak születnek mint a fehérek:
Mivel ez a tanulmány ezt írja tehát 100%-ig így is van!
Ezt vessük össze Berta tanulmányával, tehát mi jön ki? A feketék azért butábbak mindenkinél mert ők a legrasszistábbak és a léghomofóbok!
@ 23.:
1. Mint már egy másik kérdésnél írtam, nem folytatok parttalan vitákat. Úgyhogy ugyanazt javaslom neked is: Először OLVASD EL, és ÉRTELMEZD, mit is állít valójában az általam linkelt tanulmány. Azután ARRA reagálj.
2. Még mindig várom az állítólagos IQ-eredményedről a fotót, amiről valahogy "megfeledkeztél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!