Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A pólómon viselhetem az...

A pólómon viselhetem az alábbi feliratot? :nem vagyok rasszista de az ember színe fehér.

Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 21:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%

"Nofene, hol itt a liberális tolerancia?

:P"

Hát, az biztos hogy nem a pólóján. :)

2015. aug. 31. 11:56
 22/25 anonim ***** válasza:
31%

@ 20.:

Ha elolvastad volna a linkelt cikkeket, akkor tudnád, hogy

1. NEM az én elméletem.

2. Azt is tudnád, hogy MIT ÁLLÍT pontosan a kutatás, és MIT NEM. Mert korántsem azt, amit te most megpróbáltál megcáfolni.

Úgyhogy ha bármiről is vitatkozni akarsz, akkor MINDIG tájékozódj, hogy MIT ÁLLÍT a másik fél, és arra reagálj, ne szalmabábérvelést folytass.

(Ha meg esetleg mégis elolvastad a cikkeket, csak nem sikerült rendesen értelmezni, akkor hajrá, olvasgasd még párszor. És ne magyarázz bele olyasmit, ami nincs benne.)

2015. aug. 31. 16:28
 23/25 anonim ***** válasza:
4%

A feketék genetikailag butábbnak születnek mint a fehérek:

[link]

Mivel ez a tanulmány ezt írja tehát 100%-ig így is van!

Ezt vessük össze Berta tanulmányával, tehát mi jön ki? A feketék azért butábbak mindenkinél mert ők a legrasszistábbak és a léghomofóbok!

2015. aug. 31. 16:41
 24/25 anonim ***** válasza:
51%

@ 23.:

1. Mint már egy másik kérdésnél írtam, nem folytatok parttalan vitákat. Úgyhogy ugyanazt javaslom neked is: Először OLVASD EL, és ÉRTELMEZD, mit is állít valójában az általam linkelt tanulmány. Azután ARRA reagálj.

2. Még mindig várom az állítólagos IQ-eredményedről a fotót, amiről valahogy "megfeledkeztél".

2015. aug. 31. 22:47
 25/25 anonim ***** válasza:
44%
Elvileg szólásszabadság van, tehát azt írsz a pólódra amit akarsz, utána, hogy az utcán minden cigány kitapossa a beledet, az már magán probléma lesz...
2016. márc. 27. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!