A pólómon viselhetem az alábbi feliratot? :nem vagyok rasszista de az ember színe fehér.
14# Szerinted ezeket a statisztikákat nem politikai megrendelésre csinálják a liberális kormányok?
Magamból kiindulva homofób és rasszista vagyok, mégis 152 az IQ-m, amit a mensanál személyesen megjelenve mértek le. Na most mi van?
Ilyen statisztikákat a szélsőjobb is tudna csinálni ha kormányon lenne, ne dőlj be a liberális állami propagandának..
Hooogyne, 14-es, biztos megrendelésre készül minden olyan statisztika, ami neked nem tetszik...
A te állítólagos IQ-értékedet meg hiszem, ha látom. Úgyhogy tölts fel egy fotót a Mensás papírodról, légy szíves...
Jogod van hozzá, de készülj fel, hogy minden rendőr meg fog állítani és igazoltatni fog. Egészen addig, amíg nem találkozol egy 8 fős sukár galerival, onnantól senki más nem fog többé megállítani az utcán.
Amúgy a GYK háttérszíne fehér. Az enyém barna. Ahogy barna a négeré és az arabé is, csak másik árnyalat.
"Természetesen hordhatod, de ha felveszed én nem fogok csodálkozni ha megvernek."
Nofene, hol itt a liberális tolerancia?
:P
Berta Wooster, akkor ezek szerint az amerikaiak alles zusammen alacsony intelligenciájúak voltak, mert csak a 19. (!!!) században (utolsóként, a "civilizált" országok között) szüntették be a rabszolgaságot.
Sőt, kijelenthetjük, hogy a környező népek mind alacsonyabb intelligenciájúak, hiszen a románok, szlovákok, szerbek, a felmérések szerint soviniszták a magyarokkal szemben.
Sőt, kijelenthetjük, hogy a vallásos zsidók alacsonyabb intelligenciájúbbak, mert származás szerint rangsorolják a népeket (zsidó felsőbbrendű, gój alsóbbrendű).
Az ókori világban, Cicero utálta a görögöket, mégse alacsony intelligenciájú.
Rengeteg ellenpéldát lehetne felsorolni világszerte ismert és elismert tudósokról, művészekről, akikről a nyilvánosság nemigen tudta, hogy rasszisták.
Szóval alapból borul az elméleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!