Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A pólómon viselhetem az...

A pólómon viselhetem az alábbi feliratot? :nem vagyok rasszista de az ember színe fehér.

Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 21:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
"Nem vagyok rasszista, de rasszista vagyok." - Ez hogy tetszik? :D
2015. aug. 30. 22:55
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Még nem láttam albínón kívül fehér embert.
2015. aug. 30. 23:19
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

@ 10.:

Tessék, forrás:

[link]

[link]

[link]

Szóval, "sajnos a hír igaz".

2015. aug. 30. 23:36
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen hordhatod, de ha felveszed én nem fogok csodálkozni ha megvernek.
2015. aug. 30. 23:54
 15/25 anonim ***** válasza:
19%

14# Szerinted ezeket a statisztikákat nem politikai megrendelésre csinálják a liberális kormányok?

Magamból kiindulva homofób és rasszista vagyok, mégis 152 az IQ-m, amit a mensanál személyesen megjelenve mértek le. Na most mi van?

Ilyen statisztikákat a szélsőjobb is tudna csinálni ha kormányon lenne, ne dőlj be a liberális állami propagandának..

2015. aug. 31. 00:01
 16/25 anonim ***** válasza:
59%
Az IQ egyébként a tudásunk töredékét méri fel (elsősorban a gyors problémamegoldó készséget), semmilyen korreláció nincs ahhoz, hogy egy ember mennyire értelmes / 'tárgyalóképes'. Emiatt politikai témával kapcsolatban felesleges erre hivatkozni.
2015. aug. 31. 01:19
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Hooogyne, 14-es, biztos megrendelésre készül minden olyan statisztika, ami neked nem tetszik...

A te állítólagos IQ-értékedet meg hiszem, ha látom. Úgyhogy tölts fel egy fotót a Mensás papírodról, légy szíves...

2015. aug. 31. 06:39
 18/25 anonim ***** válasza:
29%

Jogod van hozzá, de készülj fel, hogy minden rendőr meg fog állítani és igazoltatni fog. Egészen addig, amíg nem találkozol egy 8 fős sukár galerival, onnantól senki más nem fog többé megállítani az utcán.

Amúgy a GYK háttérszíne fehér. Az enyém barna. Ahogy barna a négeré és az arabé is, csak másik árnyalat.

2015. aug. 31. 10:28
 19/25 anonim ***** válasza:
20%

"Természetesen hordhatod, de ha felveszed én nem fogok csodálkozni ha megvernek."

Nofene, hol itt a liberális tolerancia?

:P

2015. aug. 31. 11:05
 20/25 anonim ***** válasza:
41%

Berta Wooster, akkor ezek szerint az amerikaiak alles zusammen alacsony intelligenciájúak voltak, mert csak a 19. (!!!) században (utolsóként, a "civilizált" országok között) szüntették be a rabszolgaságot.

Sőt, kijelenthetjük, hogy a környező népek mind alacsonyabb intelligenciájúak, hiszen a románok, szlovákok, szerbek, a felmérések szerint soviniszták a magyarokkal szemben.

Sőt, kijelenthetjük, hogy a vallásos zsidók alacsonyabb intelligenciájúbbak, mert származás szerint rangsorolják a népeket (zsidó felsőbbrendű, gój alsóbbrendű).

Az ókori világban, Cicero utálta a görögöket, mégse alacsony intelligenciájú.

Rengeteg ellenpéldát lehetne felsorolni világszerte ismert és elismert tudósokról, művészekről, akikről a nyilvánosság nemigen tudta, hogy rasszisták.

Szóval alapból borul az elméleted.

2015. aug. 31. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!