Milyen jogon dobálják meg kővel a vonatot a menekültek?
Ez persze csak egy költői kérdés.
Hamarosan kontrollálhatatlanná válik majd a dolog.
Vigasztaljon az, hogy egyenlőre még kézben tudják tartania folyamatokat
#3 ! Még nem az összeset dobálják. Még...
Szerintem 1 is több, mint elég
Vonatot mégsem kellene dobálni, akár büdös-e a bevándorló, akár nem büdös.
Komolyan megsérülhet a vontatási személyzet, utasok, vagy a mozdony.
Regebben/sokszor, gyerekek is dobaltak a vonatokat, mert az "jo moka" volt.
Hulyeseg es veszelyes, de pont emiatt egy menekultes kerdest feltenni es altalanositani mindre...
A kérdés jó ... milyen jogon ...
nincs joga. Az írott magyar jog szerint.
Tudtuk,hogy mire szavaztunk/tatok, amikor az Eu-ba beléptünk, amikor a nato tagja lettünk.
Tudtuk, hogy az amcsik eldöntik, hogy ezeket meg kell bombákkal szórni? Tudtuk, hogy ehhez magyar katonákat is adunk?
Mégis, kinek a bombáit rajzolják a járdára a gyerekek? csak nem a natoét, vagyolyat, amit a szövetségesünk ad el az ő ellenségeiknek?
Elvesztenek indent, már nincs vesztenivalójuk, így elindlnak, és a sok lúd diszót győz....
amuszlim anyák a méhükkel (gyerekszüléssel) birtokba veszik a világot.
Én konzervatív vagyok, nem akarom, hogy itt legyenek, de szembe kellnézni, hogy ez minek a következménye.
Tényleg nem tudom, hogy mitkéne tenni.
A jobbikos fegyveres háborút nem szeretném, mert van még ott utánpótlás, ahonnan ezek jöttek,
vagy válasszuk a szerbek szabadulós átengedését,vigyük busszal az osztrák határig?
nem tudom. De emberek, és nekem azt tanították, hogyazt tedd másnak, ait magadnak is szeretnél ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!