Mit tudok tenni, hogyha a menekültek egész nap az ablakunk alatt ordibálnak?
Tedd ugyanazt, amit akkor tennél, ha magyarok ordibálnának. Amíg nem követnek el bűncselekményt, el kell viselned, ahogy nekem is, amikor a mi ablakunk alatt hangoskodnak.
Ezzel jár a nagyvárosi élet. Ha nyugit akarsz, ki kell költözni csendesebb helyre.
kaptál választ szerintem. hívd ki rájuk a rendőröket akkor minden nap.
hagymás vizes lufit dobálj ki az ablakon, szépen rájuk célozva.
vagy fogj össze a lakókkal, lépjetek fel ezellen.
képzeld el,azt aki a menekülttábor mellett lakik. ő nem csinált semmit, ott lakik mondjuk 20 éve. erre 5 éve épíítettek egy több száz fős tábort nekik, ahol kb 5-6x annyian laknak, mint a befogadóképesség.
ezek az emberek mit csináljanak? eladni a házat nem tudják, max potom pénzért..
de szerintem hamraosan vége lesz ennek a menekült dolgonak és kitoloncolják aki nem tud viselkedni.
szeretett miniszterurunk úgy akar tenni, mint aki dolgozik és a magyarok érdekét nézni. úgyhogy lehet,hogy ez csak látszat dolog lesz, de el fogják innen takarítani őket hamarosan
9. vagyok
a hagymás vizes lufi receptjét elfelejtettem leírni. apróra vágj össze sok hagymát, fokhagymát is reszelhetsz mellé. ezt öntsd le vízzel és fedd le, hogy ne legyen büdi a konyhádban. én még kitenném az erkélyre, hogy jól rátűzzön a nap, érlelődjenek az ízek.
pár nap után, de akár hetekig ázhat, annál jobb, vegyél kis vizibombákat, azok jól bírják, de akár lufiba is tölheted a folyadékot.
kis ecettel még feldobhatod.
ha ilyet kapnak a nyakukba, garantálom,hogy holnap nem ott fognak tanyázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!