Mit tudok tenni, hogyha a menekültek egész nap az ablakunk alatt ordibálnak?
"de szerintem hamraosan vége lesz ennek a menekült dolgonak és kitoloncolják aki nem tud viselkedni.
szeretett miniszterurunk úgy akar tenni, mint aki dolgozik és a magyarok érdekét nézni. úgyhogy lehet,hogy ez csak látszat dolog lesz, de el fogják innen takarítani őket hamarosan"
Sajnos ez egyáltalán nem biztos. Nem tudom igaz-e, amit ebben a cikkben írnak, de remélem nem. Sajnos pont érintett vagyok.
"Egy magyart meg lehet bírságolni és akkor abba hagyja plusz hozzá oda tud menni az ember megkérni őket hogy elmenjenek onnan. Az meg megint más kérdés hogy az 50 évem alatt egyszer sem hangoskodtak ott egész nap idáig. Most meg minden nap. Aki nem hallotta még az nem tudja elképzelni mennyire hangosak."
Már hogy lehetne megbírságolni beszélgetésért, meg zenehallgatásért napközben valakit. El kell viselned, ez van.
A lufis dolog hülyeség! Bosszúból bedobják az ablakod?
De hogy mersz a házból kimenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!