Amit az indexes fószer csinált, az kimeríti-e a hatóság megtévesztése fogalmát?
Marha érdekes cikk született :)
Orbánt meg a rendőröket fikázza, a bevándorlókat fényezi.... ha nem írták volna meg is tudnám, hogy indexes. :D
Hatóság félrevezetése
271. § (1) Aki hatóságnál büntetőeljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan - és a 268. § esete nem áll fenn -, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki hatóságnál szabálysértési, illetve fegyelmi jogkör gyakorlójánál szabálysértési, illetve fegyelmi eljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan - és a 269. § esete nem áll fenn -, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki hatóságnál egyéb hatósági eljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan - és a 269. § esete nem áll fenn -, elzárással büntetendő.
Menekültnek beöltözés ezt elég nehezen meríti ki...
"Orbánt meg a rendőröket fikázza, a bevándorlókat fényezi"
Ennél azért tárgyilagosabb. Megírja azt is, ha egy rendőr emberséges, és azt is, hogy szemetet hagy maga után sok bevándorló.
" Akik itt a menekültek mellet foglaltok állást, remélem, benneteket koncolnak fel először ezek a férgek, de persze családostul. Adná az isten...."
Köszönöm a többiek nevében is. Bár szerintem csak tárgyilagos igyekeztem lenni, nem foglaltam állást senki mellett.
A menekültek sem felkoncolni akaró bélpoklos férgek, legalábbis a többségük nem. Hogy mihez kezdenek majd a nyugati világban, illetve mire számítanak ott, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!