Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel jelenthetem a roszabbik...

Fel jelenthetem a roszabbik esetben a helyi orvost?

Figyelt kérdés

Regota faj a tudom, foleg a bal es a felso resze. Elmentem 2 honapja orvoshoz nagy betegen es csinaltak egy teljes mellkasi rontgent. A leleten az all,hogy minden kiraly. De tovabbra is faj.

Ma kaptam egy beutalot a korhaztol tudoszuro utan, hogy kivizsgalasra szorulok.

Na ez esetben ha komolyabb a baj, siman fel tudom jelenteni a helyi rontgent vezeto ceget es az orvost?

Nem hiszem, hogy 2 honap alatt barmi rossz alakult volna ki. Vagy szimplan elsiklottak felette 2 honapja

2015. aug. 7. 21:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Voltam mar korabban is vele orvosnal. Azt mondtak akkor, hogy a szívemmel van baj. A szivzorej elmult, de a fajdalom maradt.
2015. aug. 11. 08:16
 12/12 anonim ***** válasza:

nézd, ezen ne csodálkozz. nekem egy főorvos lazán a szemembe mondta 4szemközt, hogy ne is várjak semmit, ugyanis a mai magyar eü-ben semmi esélyem arra, hogy bárki is komolyan foglalkozna az emberrel, és ez alól két kivétel van, ami lehet hajtóerő:

1, kb végtelen összegű pénz és pénz, ez azért motiválhatja akár olyanra is, ami másképpen eszébe se jutna, pedig tök alap lenne

2, ha netán kifog valaki egy kutatási programot, és tudományos célból érdekes az esete, akkor még reménykedhet, de ez se megy 100%-osan az első pont nélkül ...

ennyi. most akkor mit várunk még? nem, sztem korántsem a betegek a csürhebanda, tudnék én olyan horrorstorykat leírni ide, amiket csak azért nem teszek, mert aztán még vki ráismer.

lényeg a lényeg, pénz nélkül orvoshoz ne indulj el, mert még ki is kéri magának h mi az istent keresel te ott, ha egyszer nem hoztál lóvét, sőt, én jártam már úgy is, hogy vittem lóvét, csak éppen kevesellte, és volt olyan bőr a képén, hogy még szólt is, hogy ez nem elég, és legközelebb vigyem a többit.

úgyhogy nálunk már nincs min csodálkozni, a színvonal egyre borzalmasabb, az orvosok egyre kritkátlanabbul viselkednek, szakmaiság nagyjából eltűnt már rég, hát a kedves beteg meg esetleg magánúton, sok pénzzel juthat valahova, na de ez meg nem állapot persze.

2015. aug. 11. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!