Fel jelenthetem a taxi sofőrt? Lehúzott pénzel? Többi lent!
Figyelt kérdés
Azt gondolta nem ide valósi vagyok mert az állomásról jöttem és teli voltam cuccal...és nálunk itt a városba fix tarifa van hogy ha csak egy helyre mész,azaz 850 ft.ez a szemét el indította az órát..és 850 ft helyett 1600 ft fizettem,nem volt időm veszekedni mert siettem és nem is voltam jól mert beteg vagyok.magyarul a dupláját fizettem a rendes árnak és nálunk itt a városon belűl mindig is fix tarifa volt..kérdeztem miért indította el az órát amikor fix díjas,csak hebegett habogott meg hogy ő nyugdíjas meg mi tudom én...nem akartam veszekedni de felfogom jelenteni...vagy mit lehet csinálni?2011. dec. 12. 17:02
1/26 anonim válasza:
Legközelebb nem őt hívod. Ennyit tehetsz.
2/26 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Lehet nem kell egyből feljelenteni, de ha mégegyszer előfordul akkor igen! Bár nem mondom, hogy nincs igazad! 14/L
3/26 anonim válasza:
A pénztártól való távozás után... Ha tudod, ki volt az, panaszt tehetsz ellene.
4/26 anonim válasza:
ha fix akkor nem kellett volna kifizetned.vagy felhívod a taxitársaságot és elpanaszolod mi történt, ott lehet tudnak mondani okosat is.
5/26 anonim válasza:
Egy alenyeg hogy ragadjon abelyeg mert ha nem ragad a belyeg akkor le marad a lenyeg...tehat ha megjegyezted a Taxi szamot vagy rendszamot megtudod mondani hogy ki volt akkor mehetsz a tanacshozaz ipar osztalyra de elotte keressed meg afaszit es mond meg neki ha nem pengeti vissza a felet felnyomod es radasul a kocsijat kromofaggal leonteted tehat van ket valsztasa fizet vagy szopik majd kesobb aminek az eredmenye hogya kkor meg szarabbul fog jarni.. ilyen egyszeru az egesz...
6/26 anonim válasza:
most mit rinyálsz szaros +850Ft miatt? És minek a családi kapcsolatokba írtad ki a kérdést????
7/26 A kérdező kommentje:
azért a családi kapcsolatban írtam ki mert az a sz.aros 850 ft az a családom napi ebédéjének a megfőzésére pont elég parasztkám...
2011. dec. 12. 17:20
8/26 A kérdező kommentje:
ebédjének...
meg ha ezt meg csinálja napi 10-szer akkor az már 8500 ft....nem hinném hogy csak velem csinálta ezt meg.
2011. dec. 12. 17:21
9/26 anonim válasza:
ez jó beszólás volt kedves kérdező :DDD jót nevettem rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!