Fel jelenthetem a taxi sofőrt? Lehúzott pénzel? Többi lent!
ma 17:29
meg van a blokk igen..azért nem rinyáltam mert fent már említettem hogy siettem és elég beteg vagyok nem volt idegzetem ott veszekedni...amúgy meg simán kitalálhatja azt hogy meg álltunk valahol és beugrottam valahova és akkor már újra indíthatja az órát és azt bizonyítani nem tudom..és itt nem a 850ft-ról van szó,hanem arról hogy valószínű nem csak engem károsít meg és ezt megcsinálja napjában többször is..csak leakarom szoktatni erről a tisztességtelen szokásáról...és hogy elégedjen meg a rendes tarifával mert ha feljelentem akkor még az sem lesz neki és majd elgondolkodik a seg.gfej..
ma 17:46
megnyalnád mind a 20 ujjadat..
Khm, 1600 forint a szokásos 850 forint helyett csak 750 forint lehúzást jelent.
De miért nem kérdeztél indulás előtt? Ha elkezdesz rohangálni a 750 forintodért, akkor sokkal többet fogsz elkölteni mire viszontláthatod. Amire szintén nem túl nagyok az esélyek, ha szabályosan, az adott időpontra érvényes tarifával fuvarozott téged.
Egyáltalán a városon belüli fix az hivatalos, vagy csak megszokás (és a taxióra elindítása nélkül annyi)?
Ha a taxis valamelyik társaság tagja (ami valószínű), akkor megnézheted a társaság díjszabását. Ha abban az van, hogy városon belül fix 850 HUF, akkor próbálkozhatsz. Ha nem, akkor fogadd el hogy késő bánat ebgondolat.
"azért a családi kapcsolatban írtam ki mert az a sz.aros 850 ft az a családom napi ebédéjének a megfőzésére pont elég parasztkám..."
Akkor máskor ne taxizz, vagy amputáltattad a lábaid, nemeském?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!