Velencei tónál megálltam egy elhagyottnak tűnő ház előtt és feljelentettek. Mire számíthatok?
ez a felfüggesztésedhez nem fog közre játszani.
max annyit mondasz hogy lerobbant a kocsid és máshol nem tudtál leparkolni, ennyi.
amúgy ebből nem hinném hogy bármi is lenne.
ismerősömet pl zaklatta egy srác, elment a rendőrségre feljelenteni, a rendőrök annyit csináltak hogy kimentek a házához és szóltak a gyereknek állítsa le magát, azt ennyi.
szóval egy ilyen véletlenül rossz helyen álltál meg dologból nem hinném hogy bármi is lesz.
zaklatás és rossz helyen parkolás között azért van egy kis különbség....
jó hát figyelj mondani sok dolgot lehet, ezek ilyen mondva csinált dolgoknak tűnnek, szülés meg hangosbemondó.
aztán hogy ebból mi igaz..érted.
nekem van egy olyan érzésem hogy valami megrökönyödött ember lehetett, mert normális ember ilyenért nem fog feljelentgetni, csak aki ilyen gonoszkodó típus.
ha valóban bemondták volna a hangosbemondón, sztm hallottad volna, ennyi.
jó tény hogy olyan helyen nem parkolunk ahol kocsibejáró van, ez a KRESZ-ben is szerepel.
de sztm nem lesz ebből semmi, max ha tényleg fel is jelentett akkor kapsz egy levelet hogy ejnye bejnye aztán annyi.
Köszi mindenki!
#9 -es, akkor valószínűleg kitaláltam az egész történetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!