Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Velencei tónál megálltam egy...

Velencei tónál megálltam egy elhagyottnak tűnő ház előtt és feljelentettek. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Egy kicsi kapu előtt álltam meg ami miatt az ottlakó nemtudott elmenni egy szülésre ezért egy kis cetlin a kovetkező lehetőségek közül választotta a feljelentést: helyszíni pénzbírság, figyelmeztetés, feljelentés. Ez esetben mindenképp lesz bíróság? Esetleg ha másnap visszamegyek és elmondom neki hogy tényleg az én hibám volt és csak tavaly kaptam meg a jogosítványt ezért ne haragudjon hogy ekkora pancser voltam. Esetleg módjóban áll a feljelentést visszavonni? Vagy már ígyis úgyis ezt visszafordíthatatlanul elcsesztem? :/
2015. aug. 6. 21:02
 1/10 A kérdező kommentje:
2 év felfüggesztett mellett azért nagyon félek :(
2015. aug. 6. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:
A bácsi pedig nagyon nagyon goromba volt, amit megis értek.
2015. aug. 6. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:

ez a felfüggesztésedhez nem fog közre játszani.

max annyit mondasz hogy lerobbant a kocsid és máshol nem tudtál leparkolni, ennyi.

amúgy ebből nem hinném hogy bármi is lenne.

ismerősömet pl zaklatta egy srác, elment a rendőrségre feljelenteni, a rendőrök annyit csináltak hogy kimentek a házához és szóltak a gyereknek állítsa le magát, azt ennyi.

szóval egy ilyen véletlenül rossz helyen álltál meg dologból nem hinném hogy bármi is lesz.

zaklatás és rossz helyen parkolás között azért van egy kis különbség....

2015. aug. 6. 21:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem csak az úr még azt is mondta, hogy 2x volt lent a strandon a hangosbemondón bemondatni azt hogy álljak el onnan amiből semmit nem hallottam
2015. aug. 6. 21:18
 5/10 A kérdező kommentje:
És nyílvánvalóan telibe az ő kertje és kapubejárója előtt álltam meg :/ tehát tilos helyen
2015. aug. 6. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Emiatt szerintem ne izgasd magadat. Ha akart vlna, elment volna taxival arra a szülésre vagy busszal. Nyilván egy felfuvalkodott valaki, aki megérdemelte, hogy így járt. Te pedig tanultál belőle, lehet, hogy lesz némi pénzbírság, de akkor sem nem rosszindulatból tetted amit tettél, tehát nem vagy bűnös csak figyelmetlen.
2015. aug. 6. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

jó hát figyelj mondani sok dolgot lehet, ezek ilyen mondva csinált dolgoknak tűnnek, szülés meg hangosbemondó.

aztán hogy ebból mi igaz..érted.

nekem van egy olyan érzésem hogy valami megrökönyödött ember lehetett, mert normális ember ilyenért nem fog feljelentgetni, csak aki ilyen gonoszkodó típus.

ha valóban bemondták volna a hangosbemondón, sztm hallottad volna, ennyi.

jó tény hogy olyan helyen nem parkolunk ahol kocsibejáró van, ez a KRESZ-ben is szerepel.

de sztm nem lesz ebből semmi, max ha tényleg fel is jelentett akkor kapsz egy levelet hogy ejnye bejnye aztán annyi.

2015. aug. 6. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Legfeljebb pénz bírság lesz. Ez nem törvény-, hanem szabály-sértés.
2015. aug. 6. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Abszolút nem normális, hogy egy kapuhoz annyira közel állsz, hogy 20 centi se maradjon. Ennyin már kb. kiférne egy ember. Valószínűleg nem az igaz történetet mondod, mert ilyet nem lehet véletlenül csinálni.
2015. aug. 6. 22:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki!

#9 -es, akkor valószínűleg kitaláltam az egész történetet

2015. aug. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!