ThisIsMyName kérdése:
Lehetséges feljelenteni / esetleg kicsit megfélemlíteni egy külföldit?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy terméket 30.000Ft értékben. Hibásan érkezett meg. Az eladó azt mondta, ha visszaküldöm hozzá, kapok egy újat. Én el is postáztam, de valahogy nem szándékozik írni, vagy tenni bármit is, hogy eljuttassa hozzám az új terméket. Tudok bármit is tenni ?2015. júl. 31. 12:56
1/5 anonim válasza:
Nem értem pontosan miért is mennél le parasztba.
Ha megvetted az adott terméket, adott feltételekkel vetted. Civilizált helyeken egyetlen kattintással kapod vissza a pénzedet. Gondolom bankkártyával fizettél.
Miért nem a bankodnál reklamálsz? Miért nem nézel utána a jogaidnak?
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor kapom vissza a pénzemet, ha az eladó is leokézza, amúgy meg nem. És itt már nem a pénz a gond, hanem az, hogy visszaküldtem a hibás telefont, de küldeni nem akar semmit helyette.
2015. júl. 31. 13:06
3/5 anonim válasza:
Te vagy a sokadik. Ezentúl majd nem vásárolsz noname helyekről. Nem az ám a minőség, ha "külföldi".
4/5 anonim válasza:
Ha rendes helyen vetted, és tegyük hozzá, a net 99,9%-a ilyen, szó nélkül veszik vissza.
Írjál nekik.
A legalantasabb kínai, indiai webshopok is visszaveszik. Ha nem azt kaptad, amit ígértek, menj a bankodhoz. Indíts pert.
De kérlek ne itt panaszkodj.
5/5 A kérdező kommentje:
" Indíts pert "
Nem panaszkodtam, pont ez volt a kérdés, hogy tehetek-e ilyesmit, van-e lehetőségem rá. Tudja a franc mit tehetek meg és mit nem.
Majd várok, hogy mi lesz. Nyilván írtam ezer meg ezer levelet.
2015. júl. 31. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!