Menekültet lehet befogadni?
Figyelt kérdés
Kislányommal vittünk adományt a menekülteknek és nagyon mélyen érintette őt a dolog. Főleg a gyerekeket sajnálja nagyon. Férjemmel sokat beszélgettünk és arra jutottunk, hogy egy családot befogadnánk ha erre van lehetőség. Nagy kertes házban élünk, van egy plusz épület az udvar másik végében. Nem túl nagy, egy szoba, kis konyha, fürdőszoba és egy kis nappali helyiség. De talán annyira nem rossz. A házban is van egy vendégszoba. Picike de talán kisgyereknek elég.2015. júl. 29. 11:56
11/15 anonim válasza:
10-essel és a 7-essel egyet értek.
12/15 anonim válasza:
Valószínűleg idegenrendészeti eljárás indulna ellened.
13/15 A kérdező kommentje:
Tehát semmiképp nincs rá lehetőség. Azért gondoltam mert azt hiszem Ausztriánál olvastam hogy felkértek a lakosságot hogy aki tud biztosítson helyet a menekülteknek. Azt hittem nálunk is van rá lehetőség, ha már ott a kihasználatlan hely.
2015. júl. 31. 13:34
14/15 anonim válasza:
Végül is azt fogadsz a házadba, akit akarsz...
15/15 mi a fene válasza:
Eszedbe ne jusson !Nem a Te dolgod.Az adomány szép dolog,de nem győzöd, a gyereket meg tartsd az ilyen helyzetektől távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!