Sosem fognak befogadni a kollégáim? Mit csináljak hogy ne essen rosszul?
Elég furcsa emberekkel dolgozom együtt, szó szerint nyaliznak egymásnak, klikkesedés van, az egyik klikkben lévő majd' 30 éves csajok sikítoznak minden nap a folyosón, megy a pletyka - szó ami szó nagyon érdekes helyre kerültem.
De megpróbáltam beilleszkedni. Kedves voltam, segítőkész, jókedvű. Úgy érzem hogy mindent megtettem, amit megtehettem, de kinéznek maguk közül. Beszólogatnak néhányan mert nincs barátom, vagy mert van rajtam némi plusz.
Pár emberrel ennek ellenére úgy éreztem hogy jóba lettem, még egy kis meglepetést is kaptam tőlük egyszer. De valahogy mégse éreztem azt hogy kedvelnek ennek ellenére. És most derült ki hogy igazam van: a saját kollégánk búcsúztatójára nem hívtak el, még a távozni készülő kolléga sem, pedig jóban voltunk - legalábbis azt hittem. Ott beszélgetnek hogy milyen jó lesz minden, én meg mint ha ott se lennék :(
Mit tegyek hogy ne essen rosszul ez az egész? Jobb lenne ha ezentúl csak a munkámra figyelnék és nem akarnék többet beilleszkedni? Majdnem egy éve vagyok itt és ez az első munkahelyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!