Miért kell mindenféle jött-ment menekültet befogadni az országba?
Mert :a mindenkinek nyaljuk a segg*t
b: mert a multikulti a menő, mint a régen. Mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek.
Az ukránokkal semmi probléma nem lenne, ha jönnének ide ukrán menekültek.
Nincsenek olyan nagy kulturális különbségek.
A gond inkább a harmadik birodalomból érkező menekültekkel van.
Gondolj arra kérdező, hogy ők is képesek ítéletet alkotni, és téged hasonlóan jöttmentnek tekinteni.
Előbb tapasztalni, vizsgálni, aztán véleményt mondani, akkor se általánosítva.
Azt már meg se említem, igazad van-e (a befogadást illetően), és hogy ismered-e a vonatkozó törvényeket. Tudom rá a választ.
Mert civilizált európaiként nem ildomos a biztos pusztulásba és káoszba visszazavarni az embereket.
Amúgy már ezen a szűrőn is is fennakad a menekültek jelentős része, akiket rohamtempóba is visszairányítanak egy biztonságosabb, de hazájához közelebbi tájra. A menekültstátusz elég kevesen kapják meg és azoknak egy jelentős része is csak ugródeszkának használja hazánkat.
Nem jelentős teher ellenben emberéleteket mentünk vele.
Utolsó, nem jelentős teher?! Költözz Debrecenbe a menekülttábor közelébe, az ott lakóknak lassan semmijük nincs, mindent visznek, ami mozdítható. A házaik elértéktelenedtek, fillérekért sem tudják eladni. Állandó zaklatásnak vannak kitéve, és ez csak a jéghegy csúcsa.... próbáld ki.
Én szerencsére messze lakom, teljesen más városrészben, de még az arra közlekedő buszra sem száll fel a debreceni ember szívesen, mert ott is inzultálják, és még szerencséje van, ha nem rabolják ki. Könnyű a Rózsadombról írogatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!