Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kell mindenféle jött-men...

Miért kell mindenféle jött-ment menekültet befogadni az országba?

Figyelt kérdés
Bakker szinte mindig az ilyen-olyan menekültek bevannak ide fogadva . . . . És nem sokára az Ukránok is jönnek! És mit hallok a Híradóból ? "Az ország felkészült egy újabb menekülési hullámra!"

2014. máj. 4. 09:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Civilizált európaiként a 9. hozzászóló szokás szerint más farkával veri....

Tipikus liberális, a neten, messze a problémától okoskodik.

Kíváncsi vagyok mit szólna hozzá, ha úgy járna mint a debreceniek:)

2014. máj. 4. 11:25
 12/24 anonim ***** válasza:
43%

"A házaik elértéktelenedtek, fillérekért sem tudják eladni"

Ehhez képest a debreceni ingatlanárak az egyik legmagasabbak az országban és a bűnözési statisztikák is alacsonyak egy nagyobb városéhoz képest:

[link]

2014. máj. 4. 11:40
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó, a debreceni ingatlanárak valóban a csillagos eget verik, de csak azért, mert egyes városrészek (Nagyerdő, Széchenyikert, Vargakert, Óváros) a Rózsadomb áraival vetekedik, ezzel szemben a Nagysándor-telep (romák lakta terület), és a Sámsoni út környéke (menekülttábor) kevesebbet ér, mint egy zártkerti ingatlan. Amit te látsz, az pedig statisztikai átlag. Egy átlagos debreceni családi ház 20 millió körül van, a Nagyerdón ez kb. 80 millió, a menekülttábor körül kb.6-8 millió . Lehet válogatni.

Ezzel én befejezem a vitatkozást, a Rózsadombiakat úgysem lehet meggyőzni, sajnos......

2014. máj. 4. 11:48
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

Ez sötétebb, mint a társai szoktak lenni:D

Még a végén megmagyarázza, hogy jót tett az ingatlanoknak, mert azóta mindenki ott akar házat venni.

Persze szokás szerint egy netes forrással jön.

Szerintem meg le kellene utazni és megkérdezni a helyiek véleményét, én már hallottam és nem éppen pozitív.

2014. máj. 4. 12:15
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Ennyire jó a közbiztonság:)

Erőszakolják a nőket, rabolnak, lopnak.

2014. máj. 4. 12:31
 16/24 anonim ***** válasza:
26%

"Utolsó, a debreceni ingatlanárak valóban a csillagos eget verik, de csak azért, mert egyes városrészek (Nagyerdő, Széchenyikert, Vargakert, Óváros) a Rózsadomb áraival vetekedik, ezzel szemben a Nagysándor-telep (romák lakta terület), és a Sámsoni út környéke (menekülttábor) kevesebbet ér, mint egy zártkerti ingatlan. Amit te látsz, az pedig statisztikai átlag. Egy átlagos debreceni családi ház 20 millió körül van, a Nagyerdón ez kb. 80 millió, a menekülttábor körül kb.6-8 millió . Lehet válogatni."

Legalább ebből megtudtuk, hogy a menekülttábor közvetlen vonzáskörzete háromnegyed Debrecen (a maradék meg a villanegyedek meg néhány kósza ingatlan a "határon"), vagyis húsz kilométerre a tábortól is jelentősen leveri az árakat az ott uralkodó állapot, annak ellenére hogy bevándorlóhordákba futni nemigazán esélyes már ott. De ez még az optimista becslés, hisz nem számoltabb azzal, hogy mennyire retteg aki a szomszédba lakik és mennyire az aki tizenöt húsz kilométeres sugarú körben. Máskülönben nem jön ki a számtani közép, ami a linkben szerepel. Csak ilyen a valóságban nemigazán van. Najó néhány brazil nagyvárosban igen, csak ott a bádogviskókkal nem foglalkozik az ingatlanpiac.

Ja és megnéztem a kedvedért mit kapok tízmillió alatt, még feljebb is toltam a határt a kedvedért némileg, de az se igazolja amit mondasz. Panellakásokat, illetve házrészeket vehetek ennyiért Debrecen bármelyik részén, illetve a bevándorlóktól kellően távoli víkendházakat, illetve egyéb kevésbé bizalomgerjesztő állapotban lévő családi házat, szintén messze a tábortól.

[link]

A számok már csak ilyen makacs dolgok, ha bevándorlózni akarsz egyet akkor legalább minimálisan is hihető adatokat lökjél be. A netes forrásra vonatkozó megjegyzés meg elég érdekesnek találom, hisz ezek szerint egy ingatlanpiaci oldal nem releváns ingatlanügyekben ez már kiderült. Akkor mi releváns egy adatsor megalkotásába, ha nem az adatok?

Az egy éves hírrel előhozakodni (ami nem netes forrás amúgy?) nemigazán releváns, változtak a jogszabályok meg az újabb táboroknak köszönhetően a zsúfoltság is. Vannak összesen 430-an jelenleg a táborban:

[link]

2014. máj. 4. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Igen, netes forrást hozam, mert az neked nem elég, hogy józan ésszel gondolkozol, hogy egy menekülttábor nem tesz jót az ingatlanáraknak, akkor meg főleg nem, ha nekiállnak bűnőzni.

Szerinted miért kellett kivonulni a Készenléti Rendőrségnek megerősített szolgálatot adni?

Mert olyan jó volt a közbiztonság igaz?

Meg miért változtattak akkor a jogszabályokon, ha olyan remek volt minden?

Félelmetesen ostoba vagy, látszik hogy lövésed nincs semmiről.

2014. máj. 4. 13:00
 18/24 anonim ***** válasza:
24%

"Igen, netes forrást hozam, mert az neked nem elég, hogy józan ésszel gondolkozol, hogy egy menekülttábor nem tesz jót az ingatlanáraknak, akkor meg főleg nem, ha nekiállnak bűnözni."

Nem tesz jót, ennek az ellenkezőjét senki se állította. Ahogy a rádióállomások, gyárak, iskolák, forgalmas útszakaszok tőszomszédsága sem éppen kedvezően hat az ingatlan árára, de a dolgok szükségességét sem vitatja senki Csakhogy te ennél kicsit többet állítottál, hogy eladhatatlanná teszi és a felére-harmadára veri az ingatlanárakat. Amire hoztam a forrást, hogy az mait állítasz ökörség.

Ja és azt majd el is felejtettem, hogy a reprezentatív mintavételről és az ennek alapján felállított statisztikák készítése, értelmezése távol áll tőled mint hajdútól a harangöntés.

"Szerinted miért kellett kivonulni a Készenléti Rendőrségnek megerősített szolgálatot adni?

Mert olyan jó volt a közbiztonság igaz?"

A lakosság szubjektív biztonságérzetének növelésére, már ha hihetünk a készenlétiseknek.

[link]

A pocsék szubjektív biztonságérzetnek, a közhelyszerű magyar pesszimizmust leszámítva ez az oka:

[link]

"Meg miért változtattak akkor a jogszabályokon, ha olyan remek volt minden?"

Uniós direktívák illetve a túlzsúfoltságból fakadó problémák kezelésére, ugyanis a cirka 2500 menekült felét Debrecenbe küldték és ezt kezelték az adott módon.

Az ostobázás meg kifejezetten nagy előrelépés a rózsadombi burzsojok említéséhez képest. De azért az agymosott a szocionista cionbolsevik bértollnok és hasonló csodálatos jelzőhalmoktól még mindig messze áll, van mit még tanulnod az elvtársaidtól. Ahogy a kedves privát üzenetet is köszönöm.

2014. máj. 4. 13:20
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
A menekülteket már a határon ki kéne végezni.
2014. máj. 4. 13:43
 20/24 anonim ***** válasza:
45%

"a közhelyszerű magyar pesszimizmust leszámítva ez az oka: "

Igen, valszeg annak, hogy nőket akartak erőszakolni meg rabolni nincs köze az egészhez.

Csak a magyarok fleselték be, hogy gáz van, valójában nincs is.

Amennyi meg van annak köszönhető, hogy túlzsúfoltak a táborok.

Ugye ez megmagyarázza a nemi erőszakot, mert ez így megy.

Jó, hogy szóltál, legközelebb ha zsúfolt lesz a busz nem szállok fel, nehogy valami baj történjen és én legyek a hibás, mert minek szálltam fel.

2014. máj. 4. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!