Jogos az eltanácsolás?
Figyelt kérdés
Tavaly kollégiumban laktam, de albérletbe szeretnék költözni, de az osztályfőnök megfenyegetett, hogy kirúgat. Mit tehetek? Joga van hozzá? Nem befolyásolná az iskolával kapcsolatos dolgaimat! Középiskolás vagyok2015. júl. 24. 09:22
11/23 kovpet válasza:
Dehogy nincs gond... pont az ilyenek miatt. A babonájuk miatt feljogosítva érzik magukat más emberek élete feletti totális kontrollra. Örülj, hogy csak kirúgni akar, pár száz éve meg is égettek volna, ha valami nem tetszik nekik.
12/23 A kérdező kommentje:
Az iskolát nem kérik számon valami felettes szervezet hogy kit miért rúgnak ki, vagy ez kizárólag az iskolára tartozik? Kihez tudnék fordulni?
2015. júl. 24. 10:20
13/23 kovpet válasza:
Egy osztályfőnök nem rúghat ki, csak az igazgató és ok nélkül ő sem. De ha nem vagy 18 éves, akkor bajos lesz az albérlet.
14/23 A kérdező kommentje:
Szülők engedélyével sem lehetek albérletben? Felnőttel. Mert csak egy szobát bérelnék.
2015. júl. 24. 10:38
15/23 anonim válasza:
A szuleidnek szolj, hogy mi a helyzet, beszeljenek vele ok.
Ha ez bentlakasos iskola, es mindenki kollegista, akkor lehet jogos amit mond, egyebkent nem.
16/23 kovpet válasza:
Elvileg lehetsz szerintem albiban, de ki adna ki szobát egy kiskorúnak?
Szerintem, ha gondok vannak, inkább oldd meg azokat és ne menekülj. Gondod mindig lesz és nem futhatsz el mindenhonnan.
17/23 anonim válasza:
Mondd neki, hogy megvádolod pedofíliával. Most úgyis felkapott téma :)
18/23 anonim válasza:
Gondolom nem csak kollégisták vannak, hanem olyanok is az osztályban, akik bejárnak. Az ofőnek mondjátok azt, hogy egy rokonoddal laksz - gondolom így is lenne. Én is ilyen helyre jártam. Nagyon nehezen akartak elengedni bárkit is a koliból nálunk is, de ne hagyd magad.
19/23 anonim válasza:
Ha írta, akkor rohadtul van bizonyítékod. Ölbe tett kézzel várhatod, hogy kirúgjanak, mert úgysem fognak... pláne nem egy osztályfőnök. Szülőknek mindenképp mutasd meg az üzenetet és beszéljetek erről, aztán lehet, hogy másnap apád fog az osztályfőnököd fejével kopogtatni a falon, legalábbis én ezt tenném.
20/23 Beltazor91 válasza:
igazi keresztény szellemiség, az van amit ő akar ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!