Iskolából Való jogtalan eltanácsolás, mit lehet ez ellen tenni? (részletek a leírásban)
Ha nincs fegyelmi intézkedés akkor nem tanácsolnak el. (a fegyelmibe az a pláne hogy ott döntik el mi legyen a további sorsod) Legrosszabb esetben is egy figyelmeztetővel megúszod.
Egyébként egyet tanulj meg: tanárral, rendőrrel és olyan emberekkel akik a fejed felett dönthetnek rólad a te beleszólásod nélkül nem vitatkozunk. Majd ha olyan helyzetben leszel amikor nincs rád semmilyen befolyással akkor lehet. (jelenleg én így állok a volt ált. iskolás osztályfőnökömmel, pedig már húsz év felett vagyok) Sajnos ez ebben az országban így megy.
Nem tudom hogy miről vitatkoztatok (van egy olyan tippem hogy két ideológia/világnézet ütközött egymással) de valószínűleg a szüleiddel azt akarják megbeszélni hogy ne hangoztasd a nézeteidet.
" befogja hívatni az anyukámat "
talán meg kellene várni
"A mai napon 2019.09.11 az osztály főnököm elkérte az ellenőrzőmet és megfenyegettet hogy kirúgat az iskolából."
De jó neked te már 2019-be élsz :)
Bocs hogy offolok.
Nagyon érdekelne engem, hogy mennyit változik a következő öt évben a számítás technika. (Mert kellene új gépet vennem, de nem tudom ne várjak-e még egy-két évet). Szóval lesz valami áttörő újítás 2019-ig? Előre is köszönöm a válaszod.
Így már értem ezt "befogja hívatni"
Mert jelen időben ugye behívatja. Jövő időben be fogja hívatni. De a kérdező a jövőben már a jelenben van, és akkor bizony befogja hívatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!