Joga van reklamálni vagy kártérítést kérni?
Mennyi megértő ember... gondolom nekik még nem volt soha műszaki problémájuk! Arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e joga ezért perelni, azt tudom, hogy idegesítő meg nekem is szar lett volna, de nem kell mindjárt ennyire köcsögnek lenni!!! A szerelő akivel beszéltem azt mondta egy órán belül ott van (szombat 14-15 h között)! Kereken egy óra múlva hívott, hogy mégsem lesz ott, majd csak hétfőn...na most ezért nem kerestem mást és egyébként sem könnyű szombaton szerelőt szerezni úgy érzem!
Igenis megértem a vendéget és nekem mocskos kellemetlen és szarul esik, de mindent megtettem, hogy megoldjuk!
"A szerelő akivel beszéltem azt mondta egy órán belül ott van (szombat 14-15 h között)! Kereken egy óra múlva hívott, hogy mégsem lesz ott, majd csak hétfőn...na most ezért nem kerestem mást és egyébként sem könnyű szombaton szerelőt szerezni úgy érzem! "
Azért nem kerestél mást,mert egy óra múlva azt mondta, hogy nem jön ? Egy órával előtte hívtad fel, de másodszor már azért nem hívtad fel,mert elment a kedved, mert nem ért rá ? ennyi !?...
Ugyanúgy kell keresni szerelőt, vagy ellenőrizni amikor elmegy a lakó, hogy nem rontotta-e el a legfontosabb dolgot -.-
Ha már nem tetted meg, hívj szerelőt a te dolgod !
"Az a gond,hogy nem tudtam róla, hogy rossz!! Előtte ment ki más lakó és egy szóval sem mondta"
Mit mondott volna ? Bocs elcsesztem a klímát, szereljétek meg, ha azt akarjátok, hogy a következő lakó ne perelje szét a popsitokat ? :LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!