Joga van reklamálni vagy kártérítést kérni?
Koma, ne értetlenkedj már...
Hogy hirdetted? Működik a klíma.
Működött az a kettőbekúrt klíma? Nem, nem működött.
Egyezzetek meg, ne cigánykodj, nincs igazad.
Akkor ennyi erővel Te is hàboroghatnál mert ők meg a /fők szàmát nem tartották be.Tehát egy ember potyán volt ott
1:1
"Az a gond,hogy nem tudtam róla, hogy rossz!! Előtte ment ki más lakó és egy szóval sem mondta"
Az a gond,hogy mint tulajdonosnak, úgy kell megszervezni a dolgokat, hogy hitelesen ellenőrizni lehessen, szabályszerűen lett-e átvéve az apartmann. Vagy felveszel egy embert vagy te magad ellenőrzöd. Ha az összes elektronikai eszközt elbarmolja meg eldugítja a csapot a WC lehúzót az előző lakó, akkor te egy lelakott apartmant sózól a következő beköltözőre luxusáron és csodálkozól, hogy kártérítést kér?
Magyaroszágon az embereknek fogalmuk sincsen hogyan kellene működnie a dolgoknak ! :-P
"Az a gond,hogy nem tudtam róla, hogy rossz!! Előtte ment ki más lakó és egy szóval sem mondta"
Aki elrontotta, nyílván nem fogja azt mondani, hogy bocs, de elrontottam. Ugye nem nekem kell állni a javítást?
Vagy szerinted ez életszerű ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!