Lehetősége van egy 14 éves gyermeknek a saját szüleit feljelenteni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 20:48
21/27 anonim válasza:
Szerintem neked sem olyan rossz a helyzeted mint azt ahogy te
képzeled :P
Fiú vagy lány vagy?
22/27 anonim válasza:
Most miért kell támadni a kérdezőt?
Valószínűleg tényleg le se sz*rnák a kérdezőt, de az tényleg nem normális nevelés, hogy a WC-n kívül sehova nem engedik el.
23/27 anonim válasza:
Én már az okát is sejtem, hogy miért viselkednek így a szüleid:
"Barátom ott él..egy gyerekotthonba és sokkal jobb a helyzet mint azt ahogy te képzeled :P"
Lehet, hogy féltenek attól, amit a gyermekotthonban lévő barátodtól tanulhatnál?
Csak tipp.
24/27 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidet hogy miért nem engednek.
25/27 A kérdező kommentje:
Mert féltenek.. de miért?? Nem engem raboltak ki ebben a hónapban az utcán, és nem én karamboloztam kocsival, hanem ők. Már most... sokkal jobban tudok vigyázni magamra mint ők és ba**za a csőrüket. Bocsánat a kifejezésért...ha normális vagyok az a baj, ha vicces az a baj, ha szomorú az a baj...nekik minden baj és mindenért szobafogság.
2015. júl. 23. 21:52
26/27 anonim válasza:
Lehetőség az van, de nem ilyen gyerekeknek mint te vagy...intézetbe meg ne akarj menni, ha nem szeretnél gyógyszer függő és 4 év múlva pedig hajléktalan lenni.
27/27 anonim válasza:
Valószínüleg azért féltenek, mert aki kirabolta őket leszarta, hogy felnőttek és ha gyakran történik ilyen, akkor szar környéken laktok és jogos az aggodalom. Tőled meg egy erőszaktevő biztos megfog ijjedni, mert erősebbnek és okosabbnak képzeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!