Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » S. O. S! Valaki segítsen, aki...

Böbi Nagy kérdése:

S. O. S! Valaki segítsen, aki jártas ilyesmiben vagy volt már hasonló helyzetben!?

Figyelt kérdés
Tavaly február óta dolgozom egy baromfifeldolgozó üzemben,szerződésemet havonta hosszabítják.Embertelen sok munka,iszonyatos kevés pénzért...stb stb stb.Viszonz most találtam egy új állást,szeretnék elmenni innen,viszont a dolgozók száma eléggé megcsappant,döcög csak az üzem,mivel mindenki menekülne,jönni nem nagyon szeretnének,érthető.Eddig mindenki felmondhatott bármikor,elengedték,most viszont fegyelmiket osztogatnak,aki elmer menni.Én úgy tudom,ha havi szerződéses vagy bármikor felmondhatsz,de ők mindenáron visszaszeretnék tartani az embert és még olyan gerinctelenek,hogy ha el is engednek egy fegyelmi ott fityeg, és a papírjaidat sem hajlandóak kiadni,könyörögni kell...Szeretnék felmondani,mivel felvételt nyeretem egy másik helyre,viszont a havi szerződésem lejárta 31.-én van.Felmondhatok e azonnak?Jogos e a fegyelmi?

2015. júl. 18. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát elég bosszúálló megoldás az, amit felajánlott a céged.

Ha már úgyis kirúg, és "azonnal" távozhatsz, akkor már miért nem írhattok egy közös megegyezéses munkaviszony megszüntetést?

Csak azért, hogy ő elmondhassa, "kirúgott"????

(Anyám, milyen önelégült emberek vannak...)

2015. júl. 22. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!