Az büntethető vagy van a navnak gondja azzal, ha a neten egy játék letöltős oldalamra kiírom, hogy "támogassatok 200 ft-al " (vagy hasonló)? és alá a bankszámla számomat. Remélem ezzel csak nincs gond. ( Az oldal fejlesztésére kell amúgy )
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 18:49
1/7 anonim válasza:
Ha le van könyvelve, hogy a beérkezett pénz mire megy el, akkor semmi gond.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgymond, ilyen közösségi gyüjtést indítanék arra, hogy az oldalt jobban hírdessem és fejlesszem. Arra kéne a pénz.. Persze az oldal alapjáraton nem fizetős, hanem egy sima szokásos játék keresgélős oldal.
2015. márc. 6. 18:51
3/7 A kérdező kommentje:
És ha nem könyvelek, akkor mit csinálnak? Rámakaszkodnak, hogy én vagyok a szarember, mert az emberek maguktól "adakozóak"..Ennyi erővel ha odaadok egy 200-ast egy hajléktalannak, akkor a hajléktalan is menjen könyvelőhöz? Ekkora bszott bzi rendszert :o..
2015. márc. 6. 18:57
4/7 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel azért kell, hogy mit tudom én, mondjuk veszek magamnak abból új motort v valami és be is vallom az oldalon, hogy arra kérnék pénzt aki rendes..Akkor arr is könyvelő kell?
2015. márc. 6. 18:59
5/7 anonim válasza:
Minden bevétel adóköteles amit észrevesznek, kivéve az alapítványi pénzt.
6/7 anonim válasza:
Ja,amúgy az ilyet általában
1) nemveszik észre
2) nem éri el azta tételt aminél ofglalkozni kéne vele.
Persze ha sok pénzed lesz belőle, amimár feltűnő (milliós összeg), akkor más ahelyzet.
7/7 anonim válasza:
Legelőször egy helyesírási kéziszótárra kéne beruházni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!