Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a heterók se házasodhatnak...

Ha a heterók se házasodhatnak azonos neművel, és a melegek is házasodhatnak ellenkező neművel, akkor miért gondolják a melegek hogy nekik kevesebb joguk lenne?

Figyelt kérdés
Mert ezek szerint pont ugyanannyi joguk van mint a heteróknak.
2015. júl. 12. 12:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
11%

"28-as: vérfertőzés bűn, mert baj lehet belőle. Na és ha csak házasodnak és nem lesz gyerekük?"

Arra nincs garancia h nem lesz gyerekük és már egy házaspártól nem tilthatod meg h nem lehet gyereke.

"Pedofília bűn. Na és ha csak 13 éves és az idősebb meg csak 19? na és ha elég érett már 13 évesen is?"

Bármilyen érett lehet jogilag csak 14 éves kortól házasodhatna nagykorú emberre, de még a szülő beleegyezése is szükséges. 13 évesen nem. Ebben az esetben várnak 1 évet és akkor mehet. Kész. Nem fogja soha senki lentebb vinni ezt a korhatárt sőt még lehet feljebb fogják egyszer.

"Mert ezekbe fognak belekötni. Jó hogy most tiltja a törvény, azt értem de pont azért fognak küzdeni hogy változtasssák meg a törvényt! Ahogy a melegek is azért küzdenek most."

Meleg emberből sokkal több van mint a többi verzióból így elég kevés az esélye h vmit is sikerülne elérniük. A másik h ilyet senki se fog tudni kiharcolni h vigyék lejjebb a korhatárt. Mind1 neked mit mond ez ember ugyan úgy hülye vagy mert nem bírod felfogni a különbséget.

2015. júl. 13. 10:57
 32/40 A kérdező kommentje:

Úgy látom, hogy a meleg vitakultúra kimerül a sértegetésben. Hiába magyarázod hogy MOST törvénybeütköző, azt én tudom. Ahogy az egyneműek házassága is MOST még nem törvényes.

De ahogy az idő telik, majd változni fog ez is.

A többi szexuális kisebbségbe tartozó ember se kevés, hiába gondolod hogy kevesen vannak, ez nem igaz. Vérfertőzőből rengeteg van, elég megnézni a cigányokat. Náluk alap.

Olyanból is sok van aki örülne ha 45 éves létére 14 évest vehetne el. Most sem törvénytelen, de a társadalom elítéli.

Ha lefelé haladunk a lejtőn, akkor ez lesz.

2015. júl. 13. 12:00
 33/40 anonim ***** válasza:
Nem lesz ez. Azokat sose fogják elnézni az emberek. Én már sokat mondtam nem fogtad fel akkor annyit tudok mondani h ilyen nem lesz és kész.
2015. júl. 13. 12:28
 34/40 A kérdező kommentje:
hát a melegeket se fogják elnézni, amennyiben közszemérem sértő dolgokat csinálnak.
2015. júl. 13. 12:37
 35/40 anonim ***** válasza:
78%
Az csak idő kérdése. Egyébként semmi közszemérmet nem sért mikor két egynemű kézenfogva sétál az utcán na csá.
2015. júl. 13. 12:49
 36/40 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el, az egyik válaszoló töröltette a másik kiírt kérdést amit itt is belinkeltem korábban! Ennyit a melegek vita kultúrájáról! Ha nem megy szép szóval, nem megy érvekkel akkor majd megy erőszakkal!
2015. júl. 13. 13:07
 37/40 anonim ***** válasza:
Így van mert aki nem ért a szép szavakból vagy az érvekből mit is szeretne akkor?
2015. júl. 13. 15:20
 38/40 anonim ***** válasza:
52%
Vagy is minek rak fel vki egy kérdést mikor tudja rá a választ és bárki bármit mond nem hisz neki?
2015. júl. 13. 15:20
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmi olyat ami miatt törölni kellett volna a másik kérdést.
2015. júl. 13. 19:17
 40/40 anonim ***** válasza:
én erre értettem
2015. júl. 13. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!