Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a heterók se házasodhatnak...

Ha a heterók se házasodhatnak azonos neművel, és a melegek is házasodhatnak ellenkező neművel, akkor miért gondolják a melegek hogy nekik kevesebb joguk lenne?

Figyelt kérdés
Mert ezek szerint pont ugyanannyi joguk van mint a heteróknak.
2015. júl. 12. 12:33
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
53%
Netto baromságot beszélsz. Attól h a melegeknek engedik még a bún az bún marad a pedofíliát nem fogják engedélyezni az állat szexet se mert ezeknél a két fél nem cselekvőképes természetes személy. Ennyi és kész nem kell túlreagálnod. Vannak országok ahol már egy ideje van meleg házasság még se legalizálták és nem is tüntet senki se azért h szegény pedofil el van nyomva.
2015. júl. 12. 23:35
 22/40 A kérdező kommentje:
Mivel már nem az eredeti kérdésről vitatkozunk, kiírtam egy új kérdést.
2015. júl. 12. 23:36
 23/40 A kérdező kommentje:
2015. júl. 12. 23:36
 24/40 A kérdező kommentje:
21-es, a vérfertőzők és a poligámok felnőtt, cselekvőképes emberek.
2015. júl. 12. 23:37
 25/40 A kérdező kommentje:

És 21-es, el tudom képzelni hogy amikor még bűncselekmény volt a homoszexualitás, két fórumozó beszélgetett valahol, és az egyik azt mondta a másiknak hogy ha törvényesítik akkor előbb-utóbb házasságot is követelnek maguknak.

Erre a másik meg biztos azt felelte hogy ne hülyéskedj, már egy csomó országban legális és még sehol nem merült fel hogy házasodhassanak is!

2015. júl. 12. 23:42
 26/40 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező, tök fölöslegesen kapálózol. Pár évtizeden belül már az azonos neműek házassága is csak egy jelentéktelen, mindennapi dolog lesz, pont úgy ahogy a férfiak egyenjogúsága (ők se voltak mindig egyenlőek egymással), a nők egyenjogúsága, a feketék egyenjogúsága, a feketék fehérekkel való házassága, stb. Minden nagyobb volumenű változás ütközik ellenállásba, de aztán szép lassan utat tör magának, habár kisebb-nagyobb bukkanók mindig lesznek. Ez van, és ez lesz akkor is, ha egész nap vered a segged a földhöz.
2015. júl. 13. 00:50
 27/40 A kérdező kommentje:
Így van, és előbb utóbb a vérfertőzés és a pedofília is engedélyezett lesz, és nem tehetsz majd ellene semmit! A világ már csak ilyen, a fejlődést nem lehet megállítani!
2015. júl. 13. 02:34
 28/40 anonim ***** válasza:
43%
De nem érted látom. Homoszexualitás nem bún és nem is árt vele senkinek. Pedofilia pedig igen ezt ilyen ku*va nehéz felfognod a kicsi agyaddal? A vérfertőzést pedig okkal tiltják ha nem tudnád ebből komoly problémák lehetnek. Poligámia meg szerintem ugyan olyan mint a homoszexualitás, semmi értelme tiltani.
2015. júl. 13. 07:25
 29/40 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, eddig körülbelül négyen leírták, hogy ez miért nem fog megtörténni... Szóval én már nem írnám le ötödszörre. Most már menj, írj ki egy új b_uzi gyűlölő kérdést, mert itt már csak saját magad ismételgeted.
2015. júl. 13. 07:27
 30/40 A kérdező kommentje:

28-as: vérfertőzés bűn, mert baj lehet belőle. Na és ha csak házasodnak és nem lesz gyerekük? Pedofília bűn. Na és ha csak 13 éves és az idősebb meg csak 19? na és ha elég érett már 13 évesen is?

Mert ezekbe fognak belekötni. Jó hogy most tiltja a törvény, azt értem de pont azért fognak küzdeni hogy változtasssák meg a törvényt! Ahogy a melegek is azért küzdenek most.

2015. júl. 13. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!