Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Családon belöl rágalmazásért...

Családon belöl rágalmazásért és fenyegetésért lehet feljelentést tenni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy az anyai ágról való nagybátyám feljelenthetem e rágalmazásért és fenyegetésért. Feltételesen van szabadlábon és nincs ide bejelentve, de szabadon ki-be jár a házunkból és ha az anyám nem hallja mert az övé a ház. Én babát várok szóval fokozott a dolog, csak vita közben nem tudtam felvenni a fenyegetéseket és rágalmazásokat. Megtudnék tőle szabadulni ugy, hogy véletlenül se történhessen bántalmazás a baba miatt?

Hallottam, hogy telefonon is megtehetem a feljelentést ennek mi a menete?

#rágalmazás #feljelentés #családon belöli erőszak
2015. jún. 11. 17:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
Feéjelentheted hogy életveszélyesen megfenyegetett téged, HA édesanyád is alátámasztja, de mivel a testvére nem túl valószínű hogy megteszi, ezért ugyanis igen keményen büntetnek. Vedd fel mobillal a cirkuszolását, azzal már célt érhetsz ha fenyeget is szóban a felvételen. De ha a szomszédok alátámasztják, akkor garázdaságért, és zaklatásért is fel lehet jelenteni, ugyanis a garázdaságba beletartozik az emberek nyugalmának megzavarása, közfelháborító viselkedés (pl.orditozás)félelem keltés, stb.
2015. jún. 11. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
megint te ???
2015. jún. 11. 18:49
 13/14 anonim válasza:
Tegnap már kiírtad
2015. jún. 11. 19:56
 14/14 anonim válasza:

minek írod minden nap ki?

egyrészt anyukád teheti ki, mivel az ő lakása.

nem kellett volna megbízhatatlan kapcsolatba gyereket vállalni, ez van.. költözz el, hogyha nem tetszik, nem sokat tehetsz ellenne. ha olyan súlyos a helyzet, anyukád miért nem tesz valamit?? oké, hogy nem hallja, de csak te vagy a terhes lánya, kinek hinne, neked vagy a börtöntöltelék testvérének???

2015. jún. 11. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!