Ha lehugyozom a pszichiátria falát, milyen büntetőjogi és orvosi szankciókban lehet részem?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 16:14
3/20 A kérdező kommentje:
Kívülről annak a velejéig korrupt épületet, ahol szabadon praktizálhatnak olyanok, akik amiket tesznek, más ember azért súlyos egészségkárosításért vagy gyilkosságért ülnének a sitkón. Ezek meg még pénzt is kapnak érte.
Mocskos hóhér népség. Nem egy ismerősöm halt meg miattuk., Szemét gyilkosok.
2015. jún. 11. 16:22
4/20 anonim válasza:
Semmilyenben. Én is le szoktam hugyozni.
5/20 A kérdező kommentje:
Helyes. :)
2015. jún. 11. 16:23
6/20 A kérdező kommentje:
Bár legszívesebben egy bizonyos "orvost" hugyoznék pofán. (Orvos... Mengele ezekhez képest az élet szent védelmezője.)
2015. jún. 11. 16:24
8/20 anonim válasza:
Téged kellene kezelésbe venniük. Nem gyilkolják az embereket, hanem megpróbálják gyógyítani, de legalább azt, hogy elviselhető legyen velük a család élete.
9/20 anonim válasza:
'Én az orvosokat kivégezném.'
Nagyon okos...
És mit tennél, ha súlyos egészségügyi problémád támadna, amit csak orvosi, netán szakorvosi kezelés hozhat helyre, vagy baleset érne, ahol szintén a gyors, szakszerű orvosi ellátás segíthet?
10/20 anonim válasza:
A pszichiáter nem ember,ezt jegyezzétek meg jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!