Van 1 2,5 hónapos lányom. Az anyja semmire se való, főzni, háztartást vezetni nem tud. Mindent az anyja csinál helyette. Mennyi esélyem van arra, hogy elpereljem tőle a kislányt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 13:40
11/30 anonim válasza:
Ne hagyd magad, ugyanannyi jogod van a gyerekre, mint az anyjának. Fordított esetben, aljas módon az anya önkényesen szétválaszthatja az apját a gyerektől, de itt amikor még indok is van teljes joggal kérdőjelezed meg a szülői alkalmasságát.
12/30 anonim válasza:
Nem a jogot kérdezte, hanem az esélyt. Arra pedig, hogy egy 2 hónapos csecsemőt elválasszanak az anyjától, igen minimális az esély. Vagy majd apuci szoptatja?
13/30 anonim válasza:
Fél éves a második gyerekem. Most kezdek helyrerázódni. Az első gyereknek ez sokkal tovább tartott, de most is hálás vagyok minden segítségért.
Pont ma kaptam egy jó adag székely káposztát, szóval hálégnek vasárnapig nem kell főznöm.
De ezt most hogy tervezed? Ha környezettanulmány lesz, mindent rendben fognak találni. A gyámügy magasról lekakkantja hogy ki mosott fel, vásárolt be, stb. A babának még főzni sem kell. A te elveid szerint nagynénémtől el kéne venni a gyerekeit, hiszen takarítónő jár hozzájuk, az ételt pedig rendelik. Sőt, online vásárol, már egy éve nem járt "rendes" boltban. Mosni sem szokott, még mosógépe sincs.
(Mondjuk ez úgy megy neki, hogy milliós a bruttója)
Off: nem is tudtam, hogy 14%ot is el lehet érni! o.o
14/30 anonim válasza:
Hát 12, mondjuk mondjuk szoptatás pont nem indok - ennyi erővel attól az anyától el kellene venni a gyereket, aki tápszerrel eteti a gyereket.
15/30 anonim válasza:
Én már sokszor ajánlottam neked kedves nőgyűlölő, hogy ha szerinted a világ elnyomottjai a fehér, heteroszexuális férfiak, akkor hozz létre egy őket támogató alapítványt/segélyszervezetet/segélyvonalat, bármit ami szerinted az ő érvényesülésüket segíti a világban. Vagy ott a facebook, szervezz tüntetéseket, megmozdulásokat a jogaikért. Ha ez megvan, akkor majd lesz miről beszélni.
16/30 anonim válasza:
Tehát aki lepontozott, az támogatja azt, hogy a tápszerrel táplált csecsemőket azonnal el kell venni a szülőktől.
17/30 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha valaki tápszerrel eteti a gyerekét, ha nincs elég teje, vagy valami miatt nem tud szoptatni. De az anyatej mindenképpen jobb. Szóval az ne merészelje szülőnek hívni magát, aki gyerekes sértettségből, meg bosszúból megvonná a gyerektől, csak hogy kicsesszen a másikkal.
18/30 anonim válasza:
Kiderult a kérdésből, hogy az anya szoptat? Én nem olvastam.
19/30 anonim válasza:
Miért nem válaszol ez az életképtelen kérdező? Most csúnyán lejáratta magát.
20/30 anonim válasza:
Akkor mi az apád faszának vetted el feleségül és minek csináltál neki gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!