Így ugye nem kerülhetek be a BKK adatbázisába?
"Ennyi, aki meg veszi a bátorságot, hogy anélkül minősítsen másokat, hogy ismerné, magát minősíti."
De mi ismerünk téged, az élősködőt, a gazembert, a tolvajt azt ismerjük, ez pedig te vagy, és ráadásként vagy annyira ostoba is, hogy még büszke is vagy rá, hogy lopsz tőlünk. Ha egy cigánybanda kirámol egy házat, legalább igyekszik gyorsan túladni a szajrén, és nem reklámozza az interneten, hogy melyik házban "dolgoztak". Te még annyi se vagy mint egy közönséges betörő, vagy zsebtolvaj!
"Honnan veszed a bátorságot, hogy gazembernek meg tolvajnak minősits anélkül, hogy ismernél? Ki a f***nak képzeled magad??!!
Remélem egyszer kirabol egy igazi tolvaj, megérdemelnéd. Mint emlitettem, én nem szoktam lopni, főleg nem Tőled, még is hogy mersz ilyet kijelenteni, te idióta, ki vagy te???!!!"
Valaki, aki becsületes, nem úgy mint te. Ez pedig épp elég felhatalmazást ad nekem arra, hogy téged minősítselek, a véleményem rólad pedig egyre csak romlik. Innen már csak egy lépés, hogy elküldj a b.dös jó anyámba, vagy azzal fenyegess, hogy átvágod a torkom, de szerintem tőled egyik sem áll távol, látva a khm. "stílusodat".
"Valaki, aki becsületes, nem úgy mint te."
Honnan veszed a bátorságot, hogy megkérdőjelezd, hogy én az vagyok-e?
"Ez pedig épp elég felhatalmazást ad nekem arra, hogy téged minősítselek, a véleményem rólad pedig egyre csak romlik. Innen már csak egy lépés, hogy elküldj a b.dös jó anyámba, vagy azzal fenyegess, hogy átvágod a torkom, de szerintem tőled egyik sem áll távol, látva a khm. "stílusodat"."
A bunkó stílust nem én kezdtem, hanem Te. Az, hogy a végére sikerült, felk*rni az agyam, egy másik kérdés, és a részemről sem volt helyes, amit a végén írtam, Veled ellentétben inkább igyekszem tartani egy szintet. Menjél máshova kötekedni, az értelmes válaszokat pedig köszönöm.
Te magad írtad le magadról, hogy mi vagy, és hogyan állsz a dolgokhoz. Támogatod, sőt, te magad is szoktál lopni, csalni.
Ha én leírom, hogy táskákat lopok el napközben, akkor minek tartanál? Tolvajnak, mivel az lennék.
Te egy cégtől, és közvetve tőlem is lopsz. Az, hogy más is lop, az nem ment fel téged, miszerint tolvaj vagy. Sőt, ahogy látjuk, még bunkó is.
"Hozzánk is kijár a Bkv busz, évente 300 milliót fizet az önkormányzat érte. Ettől függetlenül kell rá a ajegy vagy a bérlet."
Ha nem fizetne, legalább 2-szer annyit fizetnél a jegyért és bérletért. Az, hogy az önkormányzat fizet egy részt, még nem jogosít fel minden arra járót, hogy ingyen utazzon, ez egy elég súlyos tévhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!