Börtönbe kerülhetek ez miatt?
Péntek délelőtt történt egy olyan eset a Lidl áruházba, hogy a párommal vásároltunk, babakocsiba raktunk minden az kaját amit vettünk és a tejszín habot véletlenül a baba kocsiban hagytuk, úgy, hogy ne lássa senki sem, ez feltűnt a biztonságisnak és le ellenörizte amit vásároltunk.
Kiderült hogy benne volt a nem kifizetett tejszín hab, annak értéke 229 ft.
Rendőrt hívatott felvették az adatokat, és helyszíni bírságot kellett fizetni postán 5000ft-ot..Mondták a rendőrők,hogy ebből bírósági ügy lesz. Szerintetek ez miatt a bíróságon börtönbe fogok kerülni????Segítsetek nekem.
Nem fogsz. Mivel helyszíni bírságot szabott ki innentől kezdve az ügy lezártnak van tekintve.
Viszont legalább úgy csináltad volna hogy ne tűnjön fel :)
Én egyszer a Tesco-ban a kosárban, egy szatyor alatt felejtettem egy fogkrémet. Mondjuk 20.000-ért vásároltam így már nem volt olyan zavaró hogy ingyen volt:)
"Péntek délelőtt történt egy olyan eset a Lidl áruházba, hogy a párommal vásároltunk, babakocsiba raktunk minden az kaját amit vettünk és a tejszín habot véletlenül a baba kocsiban hagytuk, úgy, hogy ne lássa senki sem"
Szóval loptatok. Nem lesz bírósági ügy belőle, ha kifizetitek a bírságot.
Tény és való lopni gusztustalan, de a mai világba nincs olyan ember aki nem lopott volna, főleg nem itt Magyarországon.
Nézzük miért is van ez így!
Magas áfát tartalmazó élelmiszerek, alacsony fizetés. Hát mit is mondjak... és a mi adónkból élnek a pártok akiknek már így sokkal könnyebb megvenni bármit. Szerinted ők nem lopnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!