Füvezik a szomszédom. Mit tegyek?
Én először szolnék neki értelmesen, hogy nem baj ha csinálja, de ne otthon tegye, mert érződik a szag és van egy kisgyerek is a lakásban. Ha letagadná, akkor mondanám, hogy a következő lépés a rendőrség lesz.
Én speciel nem ítélem el a marihuána fogyasztást, de amennyiben a gyerekemet (már ha lenne) veszélyeztetné, akkor nem tántorodnék el "súlyosabb" lépésektől sem.
Egyrészt lehet, hogy keleti füdtölőt használ ! Nekem is a szomszédom szokta időnként és a fürdőszobából irrgalmatlan bűz árad ki. azt hittem én is, hogy valami drog, de a számszédok mesélték, hogy nem és kínaiaknál is éreztem olyat piacon. Nagyon büdös, nem tudom minek füstölik
Másrészt, ha szólsz neki és utána dobod fel a rendőröknél, tudja hogy te voltál és elintézhet, úgyhogy vagy elintézed az egészet közte és senkinek sem szólsz vagy hagyod az egészet a túróba. Ha zavar a szag használj te is füstölőt vagy illatosítót
Lehet, hogy mocskos dolog a rendőrség, de ha a gyerekemről van szó akkor nem érdekel. Hogy honnan ismerem a szagát? Ahonnan akárki aki nem csinálja, de találkozott már vele...
A Füst felfele száll de egy 100 éves ház mindenféle ventilátor nélküli szellőzője van. így azért terjed a szag mindenfelé de aki kötekedni akar azzal nem tudok mit kezdeni. . .
Köszi annak aki segíteni akart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!