Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van olyan törvény amely...

Van olyan törvény amely kimondja hogy ha a tanár X időn belül nem javítja ki a dolgozatot akkor azt a diák nem köteles elfogadni?

Figyelt kérdés
Mármint ellenőrzőbe beírni a jegyet stb.
2015. máj. 26. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

"Ha valakit le kell rontani, vagy meg kell buktatni, ok mindig lesz rá. Ezt ne feledd..."

Micsoda szellemiség! Ez kell a diákságnak!

2015. máj. 26. 23:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi mindig megkérdeztük a tanárnőt, hogy hogy áll a javítással. Mivel monden nap volt vele órája az osztály egyik felének, elég idegesítő lehetett, és egy idő után már azzal jött be az ajtón, hogy "tudom, hagyjatok, jövő hétre hozom!!!"

Nem haragudott érte és nem rontott a jegyünkön, mert NORMÁLIS EMBER VOLT, és tudta, hogy várjuk a dolgozatot, kíváncsiak vagyunk a jegyre, meg mi is szerettük, jó volt a hangulat, valószínűleg ezért tűrte, hogy állandóan a javítással "cseszegessük".

2015. máj. 27. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

10-11: Én is erre gondoltam. Az ilyeneknek szerintem nem sok keresnivalója van az oktatásban.

Nem csak a diákoknak vannak kötelességei, hanem a tanároknak is. Mondom ezt 27 éves fejjel.

2015. máj. 27. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!