Igaz az, hogy van olyan törvény amely tiltja, hogy magyar zászlót tűzzek ki a saját házamra?
Nincs ilyen törvény.
Nyugodtan kitűzhetsz magyar zászlót a házadra, nekünk is kint van.
Én nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok.
Amint felnövök, elvégeztem az egyetemet, megszereztem a diplomát tűzök ebből az országból bárhova.
Bodor Tomi
Rád nincs is szükség itt,ha már most indulsz,akkor sem fogunk sírni utánad!
Ha annyira nem tetszik a magyarságod, akkor mégis miért itt diplomázol?
Részemről büszke vagyok a magyar létemre, csupán a vezetéssel nem vagyok megelégedve.
nincs ilyen törvény, de szerintem sem jó dolog.
nem értek egyet Bodor Tomival, de úgy őszintén, kinek használ az, ha ország-világ tudtára adod, hogy hűűűű de magyar vagy és imádod az országot? Magyarországon laksz, úgyhogy talán nem fognak japánnak nézni...
Szervezeti jelképként nem lehet használni. Csupán az engedélyköteles, ha nemzetközi vásáron vagy terméken tüntetjük fel.
11. § (1) A nemzethez tartozás kinyilvánítása céljából magánszemély a címert és a zászlót (lobogót) az e törvényben foglalt korlátozások megtartásával használhatja.
5. § (1) Természetes személy a foglalkozásának, hivatásának gyakorlása során, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet - az 1. §-ban említett szerveken és személyeken kívül - a tevékenysége során, szervezeti jelképként vagy ennek részeként a címert nem használhatja. Törvény vagy törvény felhatalmazása alapján jogszabály személy vagy személyek meghatározott csoportja tekintetében ettől eltérően rendelkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!