Mit szóltok ahhoz hogy holnap Jobbik családi nap lesz és a Magyar Gárda Mozgalom gárdistákat avat Szentendrén egy magánterületen törvény szerint legálisan ám a rendőrség fel akarja őket oszlatni megint?
nem legális amit csinálnak.
sőt, bűncselekmény. a rendőrség meg az a dolga, hogy az ilyet megakadályozza.
ezt ők is pontosan tudják, de amíg vannak ilyen csökkentértelmű medvebocsok, mint te, addig tetszeleghetnek a mártir szerepben.
Miféle bajkeverők?Az hogy segítenek az árvízkárosultakon és a jégkár okozta szerencsétleneken,és még sok más bajbajutott embereken?Te meg ne medvebocsozzál te kis féreg, javaslom inkább olvassátok el Morvai levelét, aki jogász és ért is valamit a jogokhoz,nemúgy mint ti...
Ti sosem lesztek olyan bátor mély érzésű hazafiak mint azok a gárdisták ha így gondolkodtok!
illegálisan csinálják a rendőrség dolga hogy feloszlassa...és ez így van rendben
meg folyton mindenki ezzel az árvizes dologgal jön...nehogy azt mondd hogy ők ártatlan kisangyalkák
Érdekes a múlkor a rendőrség többmilliós kártérítést fizetett a gárdistáknak,szóval igen nagyon betartja ám a törvényt a rendőrség :)
És igenis törvényes mozgalomként működni és egyenruhát hordani, maga a bíróság mondta ki a Magyar Gárda EGYESÜLET feloszlatásakor, de ez már MOZGALOM!Nem veszitek észre hogy a rendőrség törvénytelen módszereket alkalmazva próbálja megfélemlíteni az avatandókat és ezáltal gyengíteni a gárdát?Mit ártottak ők?Ha tudtuk nekem mondani olyan esetet amikor egy gárdista valaki ártatlant bántott vagy ölt volna akkor közöljétek velem!Na ezaz ami nem történt meg!
Ne viccelődjünk már! Magánterületre a rendőr a lábát sem teheti be Bírósági végzés nélkül. Én a telkemen gárdistává, vagy táltossá, vagy akármivé avathatok bárkit.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem személyes tapasztalatok miatt vagytok ilyen elutasítóak a Gárdával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!