Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Baratnomet puszilgattam a...

Baratnomet puszilgattam a zebranal amig eppen piros volt a jelzolampa, es mogenk jott egy alak es rankkohogott (direkt)! Mit lehet az ilyennel csinalni? Ha megutom kinek lenne baja, nekem vagy neki?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha lett volna humorérzéke, akkor inkább előkapott volna egy tekercs ragasztószalagot, és gyorsan körbetekert volna titeket.
2015. máj. 16. 22:57
 12/16 electroman75 ***** válasza:
90%

Az igénytelen ékezet nélküli "írásért" téged meg lehet ütni?

Engem meg ez idegesít,téged meg ha más köhög:))

2015. máj. 17. 01:18
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Elég lett volna visszaszólni, hogy nem köhögne ha lenne barátnője. Az ilyen dolgok általában nagyobb nyomot hagynak, mint egy pofon.
2015. máj. 17. 05:29
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
ne, tudom. nekem van barátom, mégse jutna eszembe nyilvánosan smárolni. ha belelapozol egy-két illemtankönyvbe, ott is le van írva. a csókolózás és társai magánügy, nem kéne nyilvánosan folytatni. Vagy ha úgy vesszük, nektek jogotok volt smacizni nyilvánosan, neki meg joga volt rátok köhögni, mert a jó ízlésű embert az ilyen zavarja. ja és nem vagyok öreg mielőtt ezzel jönnétek, és prűd sem.
2015. máj. 17. 08:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán csak figyelmeztetni akart, hogy zöld a lámpa, indulhatsz,

csak te kis kandúr nem vetted észre.

Esetleg véletlenül pont ott jött rá a köhögés.

Te meg tapló módon már verekedni akarsz!

Elképzelem amint a bíróságon, rendőrségen előadod: ránkköhögött, ezért önvédelemből orrba vágtam, szétvertem a pofáját!

2015. máj. 17. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Elég idegesítőek a minden lépcsőn, buszon egymást nyaló kis buznyákok, örűlj, hogy ennyivel megúsztad.
2015. máj. 17. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!