Angol állampolgárság megszerzése után te jogosult vagy az USA-ba költözni, élni dolgozni? Angliában élek és ezt nemrég hallottam, de nem találtam rá a neten, ami ezt igazolná. Hogy működik ez ebben az esetben?
Nem.
Akkor mindenki ezt csinálná.....
Miert lenne jogosult egy angol allampolgar amerikaba koltozni?
Egyebkent sok fele keppen lehet zoldkartyat szerezni. Ha hozza mesz egy amerikai allampolgarhoz, akkor igenyelhetsz zoldkartyat, ami csak rovidebb ideig ervenyes, mivel sokan emiatt hazasodnak be, es bizonyos idokozonkent meg kell ujitani (ilyenkor mindket felnek be kell menni egy interviewra es ellenorzik a kapcsolatot). Kozeli rokonsag alapjan is lehet igenyelni (gyerek, szulo, testver). Vagy jelentkezela green card lotteryre, ahol evente x embert konkretan kisorsolnak, akik kapnak zoldkartyat.
De be tudsz vandorolni ugy is, ha talalsz magadnak munkat es a munkaltatod igazol mindent es hajlando belemenni a proceduraba, de ebben az esetben nem kapsz zoldkartyat csak vizumot. Illetve ha tanulni mesz oda, szinten adnak vizumot a tanulmanyaid idejere
Köszi szépen az infót mindenkinek !
Sejtettem.
Van esetleg hivatalos oldal, ahol ez le van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!