Nemrég az öcsém (8éves) kitörölte 2 kérdésemet, amire vártam a válaszokat . Hogyan tudom ezt visszacsinálni?
Keress ra oldalt a kulcsszavakra - am akar google is kidobja.
Es a kerdesed oldalanak az aljan van ilyen e-mailes ertesites es akkor e-mailre kapod majd a valaszokrol az ertesitot!
Légy büszke!
nagyon ügyes öcséd van, (szuper hacker-man), ha ezen a webhelyen, egy már megjelent kérdést tudott törölni!
...az előző válaszhoz még, bizonyítékként a Web-hely szabályzat egyik pontja:
A kérdés későbbi törlésére nincs lehetőség, így gondold át kétszer, mielőtt kiírsz valamit.
vagy "öcséd" valamelyik moderátor? ...mert akkor jogos lehet a problémád!
Ha töröltük az előző kérdésed, olvasd át alaposan a fent leírtakat, mert az okokat közte találod.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1663897-..
Első válaszoló voltam.
Ne oltogassátok már szegényt!
Hanem lépjetek be a kérdéseitek menüpontba és a kérdés végén nyomjatok rá egy X-et!
Kösziköszi
ps. az én öcsém 2évesen msnre jelentkezett be anno...-.- automatikusan felugrott indításnál ő meg csapott vszeg neki egy entert hogy belépjen...
ohoooo egy moderátor :D
na akkor tisztáztuk h vszeg mi baja volt a gyereknek. nem kell nektek még egy okos ügyes modi adókedvezménnyel? :D:D
jóban lennénk! cuki csajszi vagyok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!