Ha nagykoruak lesznek gyerekeim tehetunk feljelentes?
Sajnos Birosag szemetlada olyan itelnek gyereket akinek nem kellene.
Kerdesem ha nagyok lesznek nagykoruak akkor tehetunk feljelentest?
Kulombozo egeszsegugyi problemai lettek gyerekeimnek.
Ahol vannak most.nem nalam vannak
Amig velem voltak nem voltak!
Édesanyám nem normális a gyerekeim többször elájulnak nála magas vérnyomásuk lett.Többször menekülnek előle.Félnek tőle.Valamint remeg a lányom szinte meg a fiam is.Szeme annyira romlott lánynak is.Engemet is tönkre tett gyerek koromban az anyám.-Az hittem megvakulok mindig romlott a szemem az idegtől nem hagyott békén.MEG ÉN elájultam stb bajom volt..
Akkor ha te nem mersze lépni, szóljanak a gyerekeid az iskolában, hogy gond van otthon és akkor majd vizsgálódik a szerv. De még mindig nem értem, miért is nem teszel azért, hogy visszkapdd a gyerekeidet?
Nyilván ha lenne jogerős végzés, a mama már visszaadta volna, mert muszáj lett volna.
de ha ilyen gondok vannak, te nem lépsz, inkább megvárod, míg nagykorúak lesznek? és te vagy a jó anya??? jesszus..fogadj örökbe egy kutyát..
Fiatalkori magas vérnyomás genetikai eredetű vagy fejlődési rendellenességből származik.
Miért nem nálad vannak a gyerekek?
Mit tettél azért, hogy visszakerüljenek hozzád?
Mi volt az ítélet indoklása?
Írd már le az elejétől kezdve az egészet, légy szíves, hogy megértsük, és esetleg tudjunk segíteni, ne csak az oltást kapd. Én most "megelőlegezem", hogy ki vagy borulva, el vagy keseredve, azért vagy ennyire szétesve. De kapd össze magad, és írj le mindent.
Eredetileg ki nevelte a gyerekeket? Te egyedül, vagy az apjukkal? Amikor elváltatok/szétmentetek, akkor kihez kerültek? Miért kerültek a nagymamához? Bírósági ítélet van-e, vagy csak szóbeli megállapodásotok volt a nagymamával? Ha van ítélet, akkor mi volt az indoklásban, azaz miért nem nálad helyezték el a gyerekeket? Milyen rendszerességgel tartod velük a kapcsolatot? Erről van-e hivatalos ítélet?
Magyarországon senki nem foglalkozik semmivel!
Legalábbis itt ahol én lakok ebbe a megyébe!
Elég szégyen ez a gyámügy,biróság,és rendőrség részéről is!
Igazából senkit nem érdekel A GYEREK hol lenne jobb helyen! Nagyon sok esett tudok ahol embertelen körülmények között vannak a gyerekek,mégse veszik el tőle!
Esetleg Budapesti Ítélőszékhez forduljak?
Bármint a bírósági határozatot felebezem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!