Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nagykoruak lesznek gyerekei...

Ha nagykoruak lesznek gyerekeim tehetunk feljelentes?

Figyelt kérdés

Sajnos Birosag szemetlada olyan itelnek gyereket akinek nem kellene.

Kerdesem ha nagyok lesznek nagykoruak akkor tehetunk feljelentest?

Kulombozo egeszsegugyi problemai lettek gyerekeimnek.

Ahol vannak most.nem nalam vannak

2015. ápr. 18. 13:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mert 10 év múlva, ha megkérdezi a bíró, hogy asszonyom, ön miért nem lépett ez ügy folytán, hol volt eddig, mit mondasz? Kérem, tisztelt bíró úr/nő, hát anyám nem adta vissza őket/nem akartam anyámmal harcot vívni/ hát mert bezzeg az anyám x évig hogy nevelte vagy nem nevelte a gyerekeimet. Körbe fog röhögni mindegy egyes kifogásodnál, és nem lesz több tárgyalás. :D de ez így már nagyon az alja, inkább törekedj arra, hogy legyenek meg azok a feltételeket, amik szükségesek a gyerekek felneveléséhez. Túl sokat mond el rólad, hogy anyád neveli a gyerekeket, mivel pont az ország jogrendszere olyan, hogy az anyától már csak akkor veszi el a gyerekeket a bíróság, ha nagyon muszáj.. tehát ezek után kvázi egál van anyáddal. Mert lehet, hogy veszélyezteti, de te is azt tetted, azért vették el tőled őket. :)
2015. ápr. 18. 15:59
 22/33 A kérdező kommentje:

Amig velem voltak nem voltak!

Édesanyám nem normális a gyerekeim többször elájulnak nála magas vérnyomásuk lett.Többször menekülnek előle.Félnek tőle.Valamint remeg a lányom szinte meg a fiam is.Szeme annyira romlott lánynak is.Engemet is tönkre tett gyerek koromban az anyám.-Az hittem megvakulok mindig romlott a szemem az idegtől nem hagyott békén.MEG ÉN elájultam stb bajom volt..

2015. ápr. 18. 16:03
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a francért nem jelented a gyámhatóságnál? Megvárod míg végzetes lesz a gyerekeidnél a magas vérnyomás? Te tiszta zizi vagy, de komolyan...
2015. ápr. 18. 16:04
 24/33 anonim ***** válasza:

Akkor ha te nem mersze lépni, szóljanak a gyerekeid az iskolában, hogy gond van otthon és akkor majd vizsgálódik a szerv. De még mindig nem értem, miért is nem teszel azért, hogy visszkapdd a gyerekeidet?

Nyilván ha lenne jogerős végzés, a mama már visszaadta volna, mert muszáj lett volna.

de ha ilyen gondok vannak, te nem lépsz, inkább megvárod, míg nagykorúak lesznek? és te vagy a jó anya??? jesszus..fogadj örökbe egy kutyát..

2015. ápr. 18. 16:05
 25/33 anonim ***** válasza:

Fiatalkori magas vérnyomás genetikai eredetű vagy fejlődési rendellenességből származik.

Miért nem nálad vannak a gyerekek?

Mit tettél azért, hogy visszakerüljenek hozzád?

Mi volt az ítélet indoklása?

2015. ápr. 18. 18:06
 26/33 anonim ***** válasza:

Írd már le az elejétől kezdve az egészet, légy szíves, hogy megértsük, és esetleg tudjunk segíteni, ne csak az oltást kapd. Én most "megelőlegezem", hogy ki vagy borulva, el vagy keseredve, azért vagy ennyire szétesve. De kapd össze magad, és írj le mindent.

Eredetileg ki nevelte a gyerekeket? Te egyedül, vagy az apjukkal? Amikor elváltatok/szétmentetek, akkor kihez kerültek? Miért kerültek a nagymamához? Bírósági ítélet van-e, vagy csak szóbeli megállapodásotok volt a nagymamával? Ha van ítélet, akkor mi volt az indoklásban, azaz miért nem nálad helyezték el a gyerekeket? Milyen rendszerességgel tartod velük a kapcsolatot? Erről van-e hivatalos ítélet?

2015. ápr. 18. 18:40
 27/33 A kérdező kommentje:

Magyarországon senki nem foglalkozik semmivel!

Legalábbis itt ahol én lakok ebbe a megyébe!

Elég szégyen ez a gyámügy,biróság,és rendőrség részéről is!

Igazából senkit nem érdekel A GYEREK hol lenne jobb helyen! Nagyon sok esett tudok ahol embertelen körülmények között vannak a gyerekek,mégse veszik el tőle!

2015. ápr. 20. 08:45
 28/33 A kérdező kommentje:

Esetleg Budapesti Ítélőszékhez forduljak?

Bármint a bírósági határozatot felebezem meg?

2015. ápr. 20. 08:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdeztek tőled. Válaszolnál? Mert hiába akarsz fellebbezni bármi áron, de alkalmi vak vagy és nem akarsz a kérdésre sem válaszolni: mit tettél vagy nem tettél? Miért kerültek el tőled a gyerekeid? A bíró is első körben azt nézi meg, szóval ...
2015. ápr. 20. 08:51
 30/33 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, kérdezték már: magyar anyanyelvű vagy? Mert ha igen, elég egyszerű a gondolkodásod, azért nem érted, amit a válaszolók írnak. Fellebbezni a határozatokban megadott határidőn belül lehet, ha abból kicsúsztál, elutasítják. Abban írják meg azt is, melyik hivatalnál lehet fellebbezni, tehát hiába írnál bármelyik, általad "magasabbrangú" hivatalhoz, ott is elutasítnak. a hivatali utat be kell tartani. Én is újra megkérdezem: miért vették el tőled őket, kihez fordultál eddig, mit intéztél?
2015. ápr. 20. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!