Mikor fogják felelőségre vonni a chemtrail technológiát kitaláló és irányító nagyhatalmakat emberiség elleni bűntettekért?
Ma is tele volt a kondezncsíkkal az ég és én alig kaptam levegőt de többen is erről számoltak be a környezetemben. Ezer ilyen facebook csoport van ami ezzel foglalkozik.
Lehet itt csak egy világforradalom segíthet.
És hogyan kell időjárást manipulálni? Csak mert mérnök vagyok felfogom az ilyesmit, nyisd hát fel korlátolt szemünket!
Na megyek vissza a globalizátoroknak chemtrailt gyártani.
Az USA, az EU ezek nem egyének. Ha az EU irányítja a világot annak örüljünk, mi is részesei vagyunk.
Vagy az USA/EU melyik szervezetére gondolsz? Vagy kire, esetleg az elnökre? Ha nem tudsz személyt megnevezni, csak országot az elég gyenge probálkozás.
Másrészt az EU-nak milyen célja lenne azzal, hogy manipulálja az időjárást a "saját" országaiban?
Tamás!
Neked szavazójogot sem adnék a kezedbe...
Bármennyire szórakoztató is olvasgatni a kérdező agymenését, szerintem megérett az ideje, hogy pihenni küldjük a kérdést, én részemről legalábbis ezt fogom tenni!
Viszlát!
Köszönjük bejelentésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!