A "vadabb" összeesküvés-elméletesek szerint miért chemtrail-el "szórakoznak" az összeesküvők, amikor annál hatékonyabb és irányíthatóbb népességcsökkentő módszerek léteznek?
Meg ha az jó módszer, akkor miért nő az emberek száma a csökkenés helyett ?
Én is nyitott vagyok 1-2 teóriára, de a chemtrail-t és a népességcsökkentést értelmetlennek látom.
Ja, meg majd gondolom lemérgezik saját magukat is az illumináti ufózsidók és azoknak is maradjon már a méreg a szervezetében, akiket meg akarnak hagyni. :DD
Értelmek...
Ha annyira népet akarnának irtani, akkor kitalálnának egy hasonló ideológiát, mint ami a náciknak volt és azzal csinálnák.
Meg amúgy sem értem, hogy kiknek kéne megmaradniuk a nagy népirtás után, szóval egyszerűen nem tudom belőni a célterületet, hogy kiknek kéne meghalniuk.
A négereknek? A kínaiaknak? A fehéreknek? A szegényeknek? A gazdagoknak? Az alacsony IQ-val rendelkezőknek? Kiknek?
"Mi az, hogy a chemtrail által okozott megbetegedések száma? Van olyan betegség? Gondolom nem jelentette be még senki, hogy ettől betegek lesznek az emberek, ezért ez így hülyeség."
A levegő összetételét kismillió tudós méri világszerte. Gondolod, hogy nem tűnt volna fel nekik akár a legapróbb változás? Pláne az, hogy a mérgező anyagok maxra vannak járatva mindenhol?
Nem feltétlen "népirtás" a cél.
Lehet egyszerűen az immunrendszer hatékonyságának csökkentése, tudatmódosító szerek, olyan mérgek, amik beépülve egy másik később, célzottan beadott komponensel fejti ki a hatását, satöbbi.
Tudomásul kell venni, hogy elmúlt pár évben a szegények és a gazdagok között hatalmasra nőtt a hézag.
És a szegényeknek egy idő után nem lesz más választása, mint a lázadás.
Elképzelhető, hogy a chemtrail is az erre a lázadásra való felkészülésnek a része.
"Vagy kitalálhatnának olyan vírust, ami bizonyos genommal rendelkező embereket nem támad meg, közben meg a többi megpusztul tőle."
Ez baromság, ilyen nem létezik.
Már egy sima mutációtól arra is képes lehet egy vírus, hogy a többi emlősről vagy akár a madarakról is képes legyen emberre terjedni, nem hogy egy négerről egy fehérre.
Ilyesmi csak a primitív, széljobber agyatokban létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!