Mikor fogják felelőségre vonni a chemtrail technológiát kitaláló és irányító nagyhatalmakat emberiség elleni bűntettekért?
Ma is tele volt a kondezncsíkkal az ég és én alig kaptam levegőt de többen is erről számoltak be a környezetemben. Ezer ilyen facebook csoport van ami ezzel foglalkozik.
Lehet itt csak egy világforradalom segíthet.
Ők mondják meg milyen legyen az időjárás. Kivesszen el és ki élhet.:(
Semmi... ők az urak. Ők a világ királyai és nincs ki harcoljon.:( Miért kell ilyen elrontott korban élnünk mikor a gonoszok világa van.
Jó lenne ha a nem amerikai csicska államok összefognának és eltörölnék a férgeket a Föld színéről megtisztítva a világot.
Csak jöjjön a forradalom.
Gondolom az, hogy 30 fok van nem játszott közre a problémádban.
Nálunk is ez van, hogy meleg, párás de csík nincs.
"és én alig kaptam levegőt de többen is erről számoltak be a környezetemben."
A "chemtrail", ami az évezred vicce, mert ennél nagyobb ostobaságot kitalálni sem lehet, helyett inkább a hirtelen jött melegre kéne gyanakodni? Alig két nap alatt 26-28 fok lett, ez még az egészséges szervezetnek is megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!