Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az önkéntes magánnyugdíjpénztá...

Az önkéntes magánnyugdíjpénztárak 70%-os befizetői minimuma havi befizetésekre vonatkozik, vagy általában a befizetett összegre?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy én félévente fizetem a kötelező tagdíjat, utoljára januárban, fél évre előre. Erre kaptam egy levelet, hogy márciusban nem fizettem, és hogy milyen jó lenne, ha fizetnék, hogy meglegyen a 70%-uk.

Na most ez hogy van?

2015. ápr. 8. 06:04
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Hívd fel őket. Itt mégis ki tudna neked válaszolni erre a kérdésre?

A kérdések fele ilyen méltatlankodás valamilyen szolgáltató miatt, ahol egy telefonnal pontos válasz kapható a legilletékesebb forrásból, míg az ide írogatók úgyis csak találgatni tudnak.

2015. ápr. 8. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Önkéntes nyugdíjpénztár van, és magánnyugdíjpénztár. Melyikben vagy? Általában mindegyiknek van honlapja, ahol regisztráció után látod az egyenlegedet. Legtöbb helyen van kötelező havi minimum, amit ha nem fizetsz, vannak költségek, amit felszámolnak.
2015. ápr. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!