Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most bűnöző lettem?

Most bűnöző lettem?

Figyelt kérdés

Egyik este éppen sétáltam haza munkából, amikor megláttam, hogy a nyílt utcán meg akartak erőszakolni egy nőt. Én, férfi létemre, odarohantam, lerángattam a földre a bűnözőt, majd a földön teljes erőből fejbe rúgtam hirtelen felindulásból.

Na most, ha esetleg valaki kihívta ezek után a rendőrséget, és tegyük fel rájönnek, hogy én tettem ezt, mit kaphatok?

2015. márc. 31. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fejbe fognak rugni.
2015. márc. 31. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen stádiumban tartott a megerőszakolás.
2015. márc. 31. 16:39
 3/13 A kérdező kommentje:

Erőszakosan rángatta a nőt, próbálta levetkőztetni, miközben a nő segítségért kiáltozott.

2015. márc. 31. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Te hős lettél nem bűnöző!Remélem megköszönte a hölgy,hogy megmentetted a megerőszakolástól.
2015. márc. 31. 16:55
 5/13 A kérdező kommentje:

Persze, hogy megköszönte, gyorsan fel is kísértem a lakásomba, hogy megnyugodjon, és hogy értesítsen valakit, akivel hazamegy.

Most nagyon félek viszont a rendőrségtől, hogy indult e eljárás.

2015. márc. 31. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Tehát csak fejbe rúgtad és mindenki ment a maga dolgára?

Hős akkor lennél, ha kihívtad volna legalább a rendőrséget. Most majd mással fogja megtenni, és nem valószínű, hogy lesz ott olyan, aki megállítja.

2015. márc. 31. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Ha cigány volt, akkor minimum előzetesbe vágtak volna, ha a rendőrök megtudják.
2015. márc. 31. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne félj. Nincs miért. Ha kisülne, hogy erőszakolni akart, márpedig erre van tanú is, akkor ő szívná meg. Én így gondolom, nem jog szakértőként.
2015. márc. 31. 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ez szép dolog,hogy annak kell félnie ebben az országban,aki segít a másik embernek.
2015. márc. 31. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy bűnöző. Bár én simán kinézem a rendszerből, hogy könnyű testisértésért vagy garázdaságért elővesznek. A nő elérhetőségét/adatait tudod?
2015. márc. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!