Házunk mellett (sarkon lakunk) áll egy barnás Mazda már vagy 2-3 napja. Arra gyanakszom hogy drogot árulnak és prostikat futtatnak, már többször is láttam hogy "k*rvának" kinéző nők mennek velük. Kettő elég gyanús embert szok még járkálni (feltételezem hogy az autó az övék) az egyik cigány a másikat nem láttam (velük láttam a nőket). Itt a utcában van egy "család" a lányuk 100% hogy prosti és az a 2 ember ott lakik. Az autó is lehet hogy lopott. Azt a 2 embert a másik utca végén található lakatlan ház udvarán szoktam látni. Feltételezem hogy ott tárolják az árut). Nem érezzük magunkat igy biztonságban. Szerintem biztos hogy bűnözők.
Mit tegyek? Tegyek bejelentést ? Attól félek ha kiderül hogy én jelentettem fel őket és igaz a feltételezésem akkor boszút állnak.
omfg megis mitol felsz, ha nem figyeleted oket,mint ahogy latszolag teszed, akkor nem fog bantani senki....miert erdekel teged h a drogot is arulnak, es q*rvakat futtatnak? nincs jobb dolgod?
Igen...ha kiderul, h te jelentetted oket, akkor bosszut fognak allni, en is azt tennem, ha vmi unatkozo szemely kib@*szna csak ugy :P
2014. nov. 6. 21:06
2/6 anonim válasza:
lehet prositúcióra kényszerítik a lányokat, tegyél bejelentést a helyi rendőrségen, de vigyázz mert a hatóság félrevezetése is bűncselekmény, légy biztos a dolgodban, mert ezzel életet menthetsz meg ha lányt futtatnak és kényszerítenek erre, nekem tűnt el lány barátnőm, lehet ő is ott van most... ha biztos vagy ebben, hogy cigány stricik azok akkor jelentsd be és lesz*phatják majd a sitten egymást a k*cs*gök!!!!! vagy figyelgesd még, az ilyeneket ki kéne lőni egy hatlövetűvel, de mondom döntsd el te én jelenteném a helyedbe ha gyanús és futtatásra gondolsz. Persze az se kizárt, hogy önszántukból nyomják a dolgokat... mondom légy résen és jelentsd ha gyanús!!!
2014. nov. 6. 23:25
3/6 anonim válasza:
Akkor tisztázzunk valamit. Nem láttál semmilyen illegális dolgot, csak feltételezés az egész?
2014. nov. 7. 07:28
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem láttam semmi illegálisat, de nagyon gyanúsak. Nem kémkedtem utánuk és nem is figyeltem őket. Akaratlanul láttam őket a lakatlan ház udvarán, este kinéztem az ablakon és ott ment ugyanaz a 2 férfi + 1 nő, stb... De igy kifejezetten nem láttam olyat. Egyébként azzal a "családdal" sincs minden rendben szerintem. Egyszer lett nekik pár szár eurójuk hirtelen, egyébként szegények. És amikor lett pénzük akkor is tartottak kapcsolatot gyanús emberekkel.
2014. nov. 7. 13:46
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ma 19:00 körül elmentek.
2014. nov. 7. 20:16
6/6 anonim válasza:
Rendőrségen kérj segitséget ha komolynak látod.Én ezt tenném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!