Kaptam egy értesítőt, hogy ajánlott levelem jött a BKV Zrt-től. Ezzel csak az a gond, hogy nem Budapesten lakom, és az elmúlt 5 évben nem is jártam ott, valamint sosem utaztam jegy nélkül. Mégis mi lehet benne? Lehet valami átverés?
Figyelt kérdés
A levelet nem tervezem átvenni, de érdekelne, hogy a büntetésen kívül (amit nincs miért kiszabni) lehet-e benne más. Valaki esetleg bediktálhatta az adataimat, akit elkaptak jegy nélkül?2015. márc. 16. 18:46
11/14 anonim válasza:
Kérdező, írhatsz privátba is, majd csak kisütünk valami okosat..
12/14 anonim válasza:
Takard ki a személyes adatokat és töltsd fel valahová a levelet.
13/14 anonim válasza:
Nincs valami elérhetőség, ahol fel lehet venni velük a kapcsolatot? Telefon, ilyesmi?
Kinézek belőlük bármit sajnos, de lehet, hogy csak félreértés és egy telefonnal el lehet intézni.
Kicsit Off, de mégsem: Nekem pár éve hivatalosan kiküldtek egy levelet (nyomtatásban, aláírással), hogy azonnal felmondják a szerződésem, és jön a TEK, meg minden, mert nem jelentettem be 8 napon belül, hogy megváltozott a ....... most tessék figyelni: Születési dátumom!!! Még az ügyintéző is röhögött, elnézést kért és kész. De a papírt eltettem. :D
14/14 anonim válasza:
Hatásos volt a fiatalítókúra, utolsó? Vagy ittál egy kis kor-korrigáló bájitalt? (Rowling után szabadon)
XD
Kérdező! Azóta mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!