Nem mentem el lefoglalt idöpontra az okmányirodába. Lehet belőle gond?
Figyelt kérdés
Közbejött valami. Csak a nevemet adtam meg, meg az IP címemet tudjàk. Megtalálhatnak engem valami büntetéssel?2015. márc. 15. 10:22
1/5 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz belőle. Nyugi.
2/5 anonim válasza:
Dehogy is. Szólítottak, nem reagált senki, szólították a következőt.
3/5 anonim válasza:
listára kerülsz és később döntenek majd
4/5 anonim válasza:
Nem. De illett volna odatelefonálni, vagy más úton lemondani. Már csak azért is, mert akkor azt az időpontot oda tudták volna adni másnak.
(Ugyanez érvényes háziorvosnál, szakrendelőknél, kozmetikusnál, fodrásznál stb.)
5/5 anonim válasza:
Ez nem hatósági idézés, amiből bajod származik, ha nem jelensz meg! Csak nem túl korrekt, hogy oda sem szóltál. Napi 5-6 hozzád hasonló és akár órákat hosszabbodhat az ügyintézés. Magyarul a többi ügyféllel b..szol ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!