Ezért fel lehet jelenteni? És le tudják nyomozni?
"A kérdés az volt, hogy az IP visszanyomozható-e, amire a válasz egyértelműen, egzaktul: az esetek 99%-ban – hacsak valaki nem trükközik – igen. Sőt az IP-hez tartozó előfizetés is még egyértelműen visszanyomozható."
Ez az országon belül mondjuk működik, TOR meg proxy-k és VPN nélkül. Külföldön már gond lehet ezek nélkül is.
"Ha valaki időzít egy scriptet ami elküld egy hozzászólást majd letörli magát (ami nemis egy komoly távvezérlés, tkp. bármelyik script kölyök megírja), na ezt már nem nagyon lehet lenyomozni.
Mint írtam, vannak lehetőségek, hogy valóban lehetetlenné váljon a visszakeresés. De még ennyi sem kell, ez maximum az alibidet tudja jobban alátámasztani, hogy az adott időben te éppen úsztál."
Úgy értettem, hogy másvalaki gépén távolról beállítasz egy szkriptet. Borzasztó nehéz bebizonyítani, ha nem fizikai hozzáférésről van szó (pl. ott állt mellettem vagy ellopta a gépem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!