Ha feltörik valaki facebookját, azt fel lehet jelenteni? és le lehet nyomozni ki az?
Figyelt kérdés
ha mondjuk átírnak minden emailt,meg telefonszámot,meg mindent...lelehet nyomozni ip,vagy valami alapján?2010. aug. 2. 13:42
1/13 anonim válasza:
Elvileg lehet, egyik ismerősöm így járt, írt is nekik, de még választ se kapott a levelére. Úgyhogy nincs sok esély rá, hogy foglalkoznak a dologgal. :)
2/13 bp1985 válasza:
Mivel fb nem meghívós, 2 perc alatt csinálsz új oldalt magadnak.
3/13 anonim válasza:
Csak az a hibás aki hagyta, hogy ellopják az accountját!
4/13 A kérdező kommentje:
ez mind okés,de engem cska az érdekel,hogy elvileg lehet-e?
mert ha nem fix az ip,akkor is letudják nyomozni?
2010. aug. 2. 13:56
5/13 bp1985 válasza:
Normális jelszót kell megadni, amit nem lehet 2 perc alatt feltörni. Senki nem fog ilyennel foglalkozni. Ha a gyilkosokat nem tudják elkapni, akkor nem egy fb profillal fognak foglalkozni, hidd el.
6/13 anonim válasza:
Én még soha nem hallottam olyat, hogy egy feltört, amúgy ingyenes alkalmazás miatt nyomoztak volna...
7/13 anonim válasza:
Ha ezzel bemész a rendőrségre, szerintem kiröhögnek...
8/13 A kérdező kommentje:
nem én mennék a rendőrségre:Dcsak kíváncsi voltam,ha feltörnék 1et,akkor kéne-e félnem:D
2010. aug. 2. 16:14
9/13 anonim válasza:
Az attól függ ki törte fel... (hogy félned kell-e vagy sem)
Bár csak úgy ok nélkül senkinek nem szokták feltörni a facebookját.
10/13 bp1985 válasza:
A következő kérdésed az lesz, hogyan kell feltörni a facebookot. Előre látom. Elárulok egy dolgot. A hacker tisztába van a tetteinek a következményével, ellenben veled. De igen, bűncselekmény, de nem fog senki vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!