Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gsm (mobil), wifi, gps blokkol...

Gsm (mobil), wifi, gps blokkoló használataáról mit gondoltok, illetve milyen következményeket vonhat maga után, ha lebukok?

Figyelt kérdés
Vettem a "feketepiacon" egy ilyen eszközt, például moziban hatásos lehet, hogy a tinilánykáknak és másoknak sem szólal meg a telefonja. Egyébként tudom, hogy azért illegális, mert a segélyszámokat is blokkolja, de ez nem elfogadható indok, ugyanis minden sarkon már van telefonfülke vagy vonalas telefon (akár üzletben) de ha látom is hogy valaki rosszul van kikapcsolom. Nem hiszem amúgy, hogy lebuknék vele, mert mire bárki be tudná jelenteni már el is múlik. És ez az egész szerkezet akkora mint egy telefon zsebben simán elfér.
2015. márc. 8. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nehéz a felfogásod, ezért lassan írom, hogy megértsed.

:)

Az, hogy valaki egy kisebb szabályt megsért, még nem jogosít fel téged önbíráskodásra, bűncselekményre!

Lehetőséged van az üzemeltetőnek jelezni, panaszt tenni. Ennyi, slussz-passz.

2015. márc. 8. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A következményeket már mások leírták. Bajod lehet belőle, ha bemérnek/kiderítik, hogy te voltál.

Egyébként meg nem érdekel. Használd nyugodtan. Ritkán használom a telefonomat. Bár azért meg kell hagyni, fura dolgaid vannak. :D

2015. márc. 8. 12:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem is rendelkezem a fentebb említett eszközzel. De ezek után nem is fogok!
2015. márc. 8. 22:37
 14/14 WolfyF válasza:

A fentebb leírt jogszabályt nem meríti ki. A mozit nem hogy nem zavarja meg a működésben hanem elősegíti. Ebből eredően ebben a formában az a jogszabály nem alkalmazható erre. Keress más kifogást ellne mert van. Nekem is jól jönne. A kollégám munkaidőben munka helyett csak azt a qurva telót nyomkodja én meg megkeresem az ő fizetését is.....

Reggel 8tól du 4ig nyomatnám melóban. :)

2019. nov. 28. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!