Hol lehet jelenteni ha tudok egy készülő érdek házasságról? (Anglia)
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 18:57
11/16 anonim válasza:
De büntetik. Ha letelepedèsi vagy tartózkodási engedély céljából házasodnak. Bevándorlási hivatalnál lehet jjelenteni. Ha tudod esetleg az időpontot, érdemes azt is elmondani. Ki fognak menni.
Egy mmarokkói férfi és magyar lány esküvőjét is így akadályozták meg.Ott voltam.
12/16 anonim válasza:
Ugyan áruld már el, hogy neked mit ártottak és mitől lesz neked jobb, ha ők ketten nem házasodnak? Biztos nyugodtabban mész az ágyba aludni, ha tudod, hogy ők se boldogok...ha már egyszer te nem vagy az, akkor legyen már nekik is sar, nem?
13/16 anonim válasza:
A háttérre én is kíváncsi lennék :)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm már megoldottam. Igen a bevándorlási hivatalnál lehet ilyet bejelenteni .
2015. márc. 9. 20:32
16/16 anonim válasza:
Remélem, akkor most már jobban alszol éjszaka. Legközelebb kérj pénzt is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!