240 óra közmunkával mi lesz, ha fellebbeztem?
Egy kisebb balhéba kerültem, de igazából nem csináltam semmit. A bíróság elfogult volt és a közfeladatot ellátó személyeket védte.
Rendkívül súlyosnak találom ezt a büntetést megalapozottság hiányában. De fellebbeztem.
Mit lehet ezzel csinálni?
Úgy tudom ha az egészségi állapotom úgy alakul, a végrehajthatósága megszűnhet, vagy ha elmegyek az országból elévül, nem?
6 hétnyi árokkapálás... Ezért szerinted érdemes szarakodni? Ráadásul tedd a szívedre a kezed. Valóban ártatlan vagy és nem csináltál semmit?
Engem még soha nem ítéltek el (mivel nem vagyok balhés), szóval nem tudom, hogy neked hogy sikerült...
Valóban nem csináltam semmit. Rámugrottak az ellenőrök, hogy hamis a bérletem és mivel akkoriban még nagyon fiatal, határozatlan és vékony gyerek voltam, durván visszaéltek ezzel, és lefogtak, próbálták erővel elvenni az irataimat.
Végül, mivel tanultam önvédelmet, kiszabadultam a fogásból, de ezzel a fogásból való kiszabadulással fájdalmat okoztam az egyik ellenőrnek (nem volt látható nyoma, de azt mondták megütöttem)
Ebből lett ez.
És igen, nem csináltam semmit, a bérletem nem volt hamis.......
Most ezek után menjek el 6 hétre (???????) árkot kapálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!